Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 9. maaliskuuta 2018

Kevät jo mielessä

Tämä postaus oli jo kerran mielestäni eetterissä, sitten huomasin että se on minulla jälleen luonnoksena, joten yritän vielä kerran, josko tämä nyt tulisi julkaistuksi?!! Joskus käy niin, että on nähnyt tai kuullut jostakin  tuotteesta,  ja sitten näkee siitä mainoksen ja päättää, että tuota on kokeiltava, joskus tuote sitten päätyy käyttöön ja joskus taas voi vain todeta, että olin mainoksen uhri ja tuli tehtyä ns. hutiostos. Minä olin eilen ostoksilla Lidlissä, olin jo etukäteen selaillut mainoslehtisen ja päättänyt ostaa kokeiluun suolatuotteita. Hyvin olivat käyneet kaupaksi, koska illalla kun minä kauppaan ehdin oli tuotehylly jo liki tyhjä. Valikoin kokeiluun 3:sta jäjelllä olevasta tuotteesta: suolasaippuat, olisi pitänyt napata vielä mukaan myös jalkakylpysuola, mutta jostakin syystä se jäi ostamatta, suihkushampoota en myöskään ottanut kokeiluun. Himalajan suolasaippualla on ihoa puhdistava, desinfioiva ja ihon kosteustasapainoa ylläpitävä vaikutus. Suolasaippuan kerrotaan  auttavan allergiaan, atopiaan, akneen, kuivaan ihoon, sekä psoriin.


Suolasaippuoita myyvät myös luontaistuotekaupat


Nyt kysynkysynkin puolestani teiltä, että onko jollakulla kokemusta Arbutin ihonhoito tuotteista? Auringonpaisteen kohta lisääntyessä monille ilmaantuu pigmenttimuutoksia kasvojen, sekä käsien iholle eikä se näytä kovin mukavalta. Arbutinin kerrotaan vaalentavan mm.arpia ja pigmenttimuutoksia, sekä maksaläiskiä. Naisilla hormonaaliset muutokset aiheuttavat myös näitä muutoksia ihoon. Ihon altistumisesta liiallisesti aurinkoon tiedetään ja sen ikävistä vaikutuksista. Monet ymmärtävät jo suojata itsensä ja lapsensa kunnollisilla aurinko-tuotteilla, käyttämällä suojaavia vaatteita, aurinkolaseja ja päähinettä mikäli oleskelee voimakkaassa auringossa. Auringosta saamme toki myös välttämätöntä D-vitamiinia, tosin meillä sekin on vähän huonolla tolalla, kun meidän leveysasteilla tuo möllykkä ei ihan joka hetki kuumana taivaalla paistele:)


Tämä tuote lähtee käyttöön heti, kun kevätaurinko alkaa pilkistellä


Kevätaurinko on erityisen polttava herkkäihoiset sen tietävät, kun usein käy jo ensimmäisinä lämpiminä kevätpäivinä se ikävä kärähtäminen ja nämä ovat juuri ihotautimlääkärien varoittamia vaaranpaikloja, pohjoismaalaisten vaalea iho palaa herkästi myös etelässä,  eikä ymmärretä kuinka korkeita aurinkosuojavoiteiden kertoimien tulisi olla. Keväällä monet meistä haluavat uudistua ja ostaa mm.uutta kosmetiikkaa, vaihtaa vaikkapa talvihuulipunan keväisempään, jos ylipäätään huulipunaa nyt sattuu käyttämään käyttämään.Ystävättäreni oli ostanut itselleen uuden punan, mutta tarkempi tutkiskelu ja kokeilu olivatkin paljastaneet pienoisen pettymyksen, väri ei sitten kuitenkaan ollut mieluisa:( toisen epäonni voi olla toisen onni, tässätapauksessa minun, ystävätär tuntee makuni ja toki tietää myös, että käytän huulipunia,  joten hän kysyi olisiko minulla upouudelle luonnonkosmetiikka huulipunalle käyttöä ja onhan minulla:) Oletteko käyttäneet luonnonkosmetiikkaa?


Lauantaiaamuni on valjennut juuri sellaisena, kuin epäilinkin; pilvisen harmaana, no en nyt anna sen määritellä kuitenkaan tätä päivää, vaan lähden pitkästä aikaa piipahtamaan kirpputorille ja kenties saan samalla reissulla hankittua jo viimein sitä kylvömultaa ja hmmmm....kirpparilla oli ihan odotetusti paljon porukkaa,  löysin lastikkolokerikon,  luultavasti tulen säilyttämään siinä koruja. Toinen löytöni onkin sitten neuletakki, beigen värinen ja selkäosa silkintapaista kangasta, tämä löytö mielytti ihan erityisesti. Ja sitten itse asiaan...kyllä nyt on ostettu sitten ihan sitä kylvömultaakin, ja vähän vihannesten ja kukkien siemeniä lisää.Toivon niin lämmintä kesää!!


Tässä kirppisostokseni
Tässä korulipas, jolle minulla tulee olemaan käyttöä.Tänään ei ole nyt ulkoilufiilistä, joka on minulle aika harvinaista,  koska yleensä olen heti aamuisin viikonloppuina kameran kanssa lähdössä ulos, nyt ei vaan tuo kostean harmaa plussakeli innosta.

Säästä huolimatta kivaa lauantaita!!

4 kommenttia:

 1. Liiteristä meinaa kyllä nopeasti tuotteet loppua usein. Kiva, että sait kokeiluun edes suolasaippuaa :)

  VastaaPoista
 2. En tiedä mitä eilen aloittamalleni postaukselle tapahtui?? Se ilmeisesti päätyi julkaisuun ihan "raakileena"?? Julkaisin nyt lauantaina sen valmiina uudestaan:)

  VastaaPoista
 3. Suolasaippuaa en ole kokeillut, mutta mustaa saippuaa kyllä! Pesee niin puhtaaksi, että iho nitisee, mutta ei kuivata kumminkaan. Hyvä mun rasvoittuvalle iholle. Ihmettelin, miksi kesäisin mun poskiin tuli, heti korvan eteen ruskeita laikkuja! Kesti varmaan pari vuotta ennen kun huomasin, että ongelman aiheutti hiusten viimeistelytuotteet, erityisesti hiuslakka! Jos niitä meni yhtään kasvoille ja painelin sen jälkeen ulos! Läikkiä! Nyt laitan äärimmäisen varovaisesti ja hiuslakka on pannassa kesän! Ei oo läikkiä ilmestynyt sen jälkeen!

  VastaaPoista
 4. Luin itsekkin, että myös tuoksut voivat aihuttaa auringon myötävaikutuksella läiskiä ihoon, ja näemmä sitten myös hiuslakka.Musta saippua ei olekaan minulle tuttu, mutta ilmeisen hyvä tuote myös.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos