Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Keväinen sunnuntai

Tänään on nyt sitten ulkoiltu eilisenkin edestä, olin kävelemässä rannoilla ja jäälläkin, ja näytti olevan moni muukin, hiihtäen, sauvojen kanssa, pulkkaa vetäen, pilkkien, koiraa ulkoiluttaen tai pyöräillen, ihmiset olivat jalkautuneet viettämään keväistä sunnuntaipäivää merenjäälle ulkoilun merkeissä, niin ihanaa oli, ei tuullut ja pakkanenkin oli lauhtunut, oli loistava keli.


Toistan jälleen kerran itseäni, mutta jos luonnosta ei saa hyvää, kokonaisvaltaista hyvänolon tunnetta, niin tekisi melkeinpä mieleni sanoa, että sitten on kyllä vika itsessä!! Minä ainakin nautin ulkona luonnossa liikkuessani täysin siemauksin ja olo on mitä parhain,  olen ihan onnellisuuskuplassa, niin paljon luonto minulle merkitsee. Täytyy kyllä myöntää, että olin vähän jopa kateellinen kaikille jäällä hiihtämässä olleille, minä niin haluaisin itsekin päästä ladulle...jos sitten ensi talvena hankkisin ne sukset vihdoinkin, niin monta vuotta olen niistä puhunut, että kyllä kai tämä harkinta-aika jo alkaa olla loppumassa:)


Miten sinä olet viettänyt sunnuntaita, miten ylipäätään rentoudut ja vietät vapaapäiviä, mistä nautit, mikä tuottaa mielihyvää? 


Aurinkoisena ulkoilupäivänä tulee kuljettua omissa ajatuksissaan ja välillä kuvia ottaen yllättävänkin pitkiä reittejä, helposti tulee päivän askeleet, se suositellut 10 000 täyteen, joka on noin 8 kilometriä. Monet liikkuvat viikossa lähes päivittäin, harrastavat liikuntaa säännöllisesti enemmän tai vähemmän ja lataavat akkujaan monin eri tavoin, ei kaikista ole ns. Himoliikkujiksi tai treenaajiksi, mutta ilmaiseksi voi lähteä ulko-ovesta ulos kävelylle tai juoksulenkille, jos on perusterve ihminen.
Luonto inspiroi monin eri tavoin, suunnitelin jo viime kesänä, että olisi hienoa päästä melomaan tai vaeltamaan ja molemmat on vieläpä ihan toteuttamis kelpoisia ideoita, ja eikös se vähän niin ole, että eikun tuumasta toimeen ja suunnitelemaan! Kun aloittaa suunnitelemaan jo tulevaa kesää, niin sitten kun odotettu loma on käsillä on ainakin jotakin sen viettoon liittyvää  jo valmiina. Ei varmaan ole järkevää tehdä mitään kovin yksityiskohtaista, päivän tarkkaa suunnitelmaa, mutta laittaa muutamia kivoja ideoita hautumaan.
Suloista sunnuntaita!
6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ❤ Ihana ilma ollut tänäänkin. Päivä mennyt töissä. Aamusella vain bloggailin 😊 Mukavaa iltaa ❤

  VastaaPoista
 2. Olen myös monta vuotta harkinnut niitä suksia...haluan sellaiset nanogripit tms. Joka tapauksessa sellaiset, joita ei tarvi voidella! Meillä voisi löytyä jotkut tyttärien vanhat autotallista, ne pitää voidella...en minä osaa! Lisäksi ovat olleet teinejä ja kevyitä, joten ei ne oikeasti minulle käy! Ihana oli sää ja vieläpä yllätys, sillä luvattiin ihan pilvistä tälle päivälle!

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkisen hieno sää, nautin kyllä koko rahan edestä.Niin ne sukset ja kyllä sellaiset olisi ihan huiput joita ei tarvitsisi voidella.

  VastaaPoista
 4. amazing & beautifull dear i like these pictures,keep posting..

  https://clicknorder.pk online shopping in pakistan

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos