Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 15. maaliskuuta 2018

Ihmettelyä & ihastelua

Tänään on ihmetelty aamulla kipakkaa pakkasta ja niin mukavaa valoisuutta jo varhaisesta aamusta lähtien, vaikka se keväälle ominaista onkin ja ihasteltu ihanaa auringon  paistetta. Mutta vielä tätäkin enemmän ihmettelin työkaverin kanssa lounastauolla ulkona poiketessamme perin kummallista näkyä!! Kävimme hienon päivän innostamina siis lounastauolla ns."happihyppelyllä" läheisellä rannalla ja löysimme rannasta ikäänkuin alttarin tai sellaiseksi me sen mielsimme. Joku tai jotkut ovat kenties viettäneet jotakin juhlaa rannassa, koska rannan kiveyksen reunalle oli koottu japanilaisvaikutteisia esineitä, lähinnä pieniä maljakoita  ruukkuja, rasia, muutama kynttilä ja  suitsukkeita pieneen kulhoon, jossa niitä oli poltettu. Nyt mietin, että paikan vieressä on vuokrattavia tiloja, joten voisi hyvinkin olla ollut kyseessä vaikkapa hääjuhlaan liittyvä "rituaali", mene ja tiedä.


Tietääkö joku teistä, mistä tässä voisi olla kyse? Kaikki esineet olivat vaaleaa, vaaleankeltaista posliinia tai vastaavaa ja koristeet maalattu kullalla, suitsukeastiassa oli tyypillinen kiinalaiseen kulttuuriin  liittyvä lohikäärmekuvio.Miten sinä olet viettänyt tätä komeaa kevättalvista päivää?? 


Varma keväänmerkki on myös räystäiltä roikkuvat jääpuikot

Olen aika innoissani,  nimittäin myös viime viikonloppuna itämään laittamani tomaatit olivat tänään nouseeet pintaan:) ja tänään huomasin, että myös lähikauppaan oli ilmestynyt siemenpussi teline...sain vielä kuljettua sen ohi, vaikka silmäilinkin sen suuntaan melko intensiivisesti ja vaikka vielä onkin aikaa, ennenkuin pääsee siemeniä maahan laittamaan, niin totuus on, että kun ensimmäiset oikein keväiset päivät koittavat, alkaa ihmiset herätä siementen hankintaan ja silloin onkin sitten yleisemmät siemenet ainakin, nopeasti loppu, joten kannattaakin olla ajoissa liikkeellä. Huomenna onkin sitten perjantai ja viikonloppu alkaa, edelleenkin luotan hienoon kuvaussäähän lauantaiksi, toivotaan siis hienoa ulkoilusäätä, eikös tänään ole torstai, toivoa täynnä??


☆Hyvää torstai iltaa☆2 kommenttia:

  1. Toivotaan kivoja kelejä ❤ Aurinko tekee niin hyvää 😊 Kivaa loppuviikkoa ❤

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! Nuo jääpuukot on hienoja! Olipas jänniä nuo esineet..olisipa kiva kuulla mikä niiden tarkoitus on, kuuluuko ne tosiaan vaikkapa johonkin rituaaliin, kevään tuloon?! aurinkoon?! Ihana kun aurinko paistaa! Mukavaa alkavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos