Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 8. maaliskuuta 2018

Ihanaista päivää

Kaikille ihanaisille oikein hyvää naistenpäivää♡ Meitä naisia ympäri maapalloa tulisi juhlia tänään tai edes arvostaa ja kunnioittaa... ikään katsomatta; vauvoista vanhuksiin, kuten kaikkia ihmisiä, alkuperästä,  kotimaasta,  rodusta tai vallitsevista olosuhteista tai mistään muustakaan yksityiskohdasta piittaamatta!!

En niinkään alleviivaisi sitä, että päivään liitetään kukat ja lahjat, toki sellaisia on aina ilo saada:) mutta tärkeämpää mielestäni olisi ehdottomasti päivän kohdalla kiinnittää huomiota tärkeämpiin asioihin, kuten naisiin kohdistuviin epäkohtiin: väkivaltaisuuksiin, sortoon ja riistoon,  sekä tyttölapsien eriarvoistamiseen.

Kansainvälinen naistenpäivä on kansainvälinen vuosipäivä, jota on vietetty 8. maaliskuuta 1900-luvun alkupuolelta lähtien. Vuonna 1975, jota vietettiin kansainvälisenä naisten vuotena.


♡Haluan toivottaa kaikille lukijoilleni ihanaa naistenpäivää♡


♡Have a wonderful Women's day♡
2 kommenttia:

  1. Hyvää Naistenpäivää! Meillä töissä perinteisesti miehet tarjoavat yltäkylläiset tarjottavat kukkien kera. Suurin osa herkuista on heidän itsensä valmistamia, siksi erityisen mukavaa!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos