Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ystävyys

Hyvää Ystävänpäivää kaikille blogiystävilleni♡ja kiitos, että olette siellä. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että yksi elämän tärkeimmistä asioista on ystävyys.
Jokainen meistä tarvitsee ystävän, vaikka sitten vain sen yhden ja jos olet onnekas ja sinulla on useita ystäviä, vielä ihanampaa. Monet ystävyys suhteet syntyvät jo hyvin  varhain ja jatkuvat läpi elämän. Ei kuitenkaan aina, eikä ole  mahdotonta ystävystyä missä tahansa elämän vaiheessa. Mistä ystävyys sitten syntyy?

Ystävillä on mitä luultavimmin joku yhteinen tekijä, mikä yhdistää. Ystävyys on pyyteetöntä ja vastavuoroista, ei yksipuolista, vaan molemminpuolista. Vaikka elämä kuinka koettelisi ystävä kannattelee, kannustaa, uskoo ja luottaa ja on läsnä, jos siihen  tarvetta on, aina ei tarvita edes sanoja, riittää että on läsnä tai kuuntelee ja kulkee rinnallasi. Ystävyys ei arvostele, vaan hyväksyy ja arvostaa sinua ihan juuri sellaisena kuin olet. Ystävyys on parhaimmillaan niissä pienissä ja isoissa hetkissä jotka syöpyvät mieleen koko iäksi. Ystävä ei kadehdi, vaan iloitsee onnistumistasi, onnenpotkuistasi ja menestyksestäsi, on kiinnostunut kuulumisistasi ja sinä hänen, on mukana elämäsi iloissa ja myös niissä suruissa.

Ystävän seurassa ei tarvitse olla mitään muuta, kuin oma itsensä, ei ole mitään tarvetta piilotella, esittää, hävetä tai yrittää, olet riittävä ystävällesi  vain omana itsenäsi, vailla rooleja. Ystäviin voi aina luottaa ja olet myös itse luottamuksen arvoinen heille.♡Iloitaan ystävistä♡

6 kommenttia:

 1. Ihanaa ystävänpäivää sinulle! <3

  VastaaPoista
 2. Juuri tuollaista on ystävyys <3 Ihanaa ystävänpäivää Sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis postaus! Kiva kun on ystäviä♥ Ihanaa ystävänpäivän iltaa❤ Halauksia❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ystävät elämän suola♡Ihanaa iltaa myös sinulle!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos