Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 24. helmikuuta 2018

Viikon varrelta ja launtain ulkoilupäivä

Minulla oli ns."Tynkä työviikko", kun olin maanantain vapaapäivällä. Tämä etelän hiihtolomaviikko on ollut hieno, aurinkoinen ja talvinen,  lunta riittää ja aurinkokin on paistanut. Ja tuntuu talvikelit ennnustusten mukaan jatkuvan vielä ensi viikollakin. Minä toivoin aurinkoa tälle lauantaille, niin kovin olen odottanut viikonloppua, että olisi aikaa nauttia tästä kauniista talvesta ja sitten voikin torstaista lähtien alkaa odottelemaan jo kevättä....? Voihan?? Kyllä maaliskuussa jo minusta voi:)


Se herkkuleipä & tuoksuva kupillinen haudutettua teetä kylmänä talvipäivänä


Tässä kuluneella viikolla tapasimme ystävättärien kesken ja mikäpä piristäisikään paremmin pakkaspäivänä kuin iso kupillinen tuoksuvaa teetä ja kylkeen herkkuleipä!! Ja tottahan toki;  vähän naisellista jutustelua, jota joku "juoruiluksikin" saattaisi nimittää:) Miten sinä olet tätä kulunutta talvista viikkoa viettänyt? Toinen asia, joka innostaa ja ilostuttaa,  on aamun ja alkuillan silminnähden huomattava valoisuus...puoli kuuteen saakka on valoisaa iltaisin ja se on niiiiiin mukavaa, talven selkä taittuu!!Heräsin valoisaan lauantai aamuun...arvasin heti nukkuneeni tavallista pidenpään, mietin, että kellon täytyy olla jo lähellä kahdeksaa. Aamukahvit juotuani päätin lähteä ulos, sillä parempaa ulkoilusäätä ei olisi voinut toivoa. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, pakkasta oli alle parikymmentä astetta ja auringon lämmittäessä lauhtui päivän aikana noin kymmeneen asteeseen, eikä onneksi tuullut yhtään. Päätin suunnistaa tutuille rannoille, mutta halusin jäälle. Olen huippu varovainen mitä jäällä liikkumiseen tulee, pitää olla ollut pitkä, kireä pakkasjakso ja jäällä auton, traktorin tai kelkan jälkiä, jotta voi olla varma jään kestävyydestä ennen kun itse lähden sinne kävelemään.Kiersin saaria, joita aiemmin olen päässyt ihailemaan vain rannalta käsin, pistäydyinkin muutamassa, joku oli kireästä pakkas säästä huolimatta uskaltautunut saarimökkiinsä viikonlopun viettoon kaupungin hälystä, iloisesti nousi nimittäin jonkun mökin piipusta savu. Pilkkijät olivat jättäneet pilkireijän viereen saaliinsa, liekö ollut arvotonta roskakalaa pilkkijän mielestä, kunnei ollut kelvannut mukaan otettavaksi??Tykkään liikkua luonnossa ihan valtavasti ja tänään talviulkoilu päivä oli kyllä ihan huikean ihana ja löytyi paljon mielenkiintoista ja mukavaa kuvauskohdettakin, kamera toimi pakkasessa hyvin ja akku kesti myös, ei minulla onneksi ennenkään ole kyllä talvikuvaamisessa mitään ongelmia sen suhteen ole ollut. Luonto on kyllä vuodenaikaan katsomatta niin hieno ja onneksemme meillä on puhdasta ja saastumaton sellainen, josta sopii ja pitää olla huippu iloinen.
Jää on mielenkiintoinen elementti ja hauska kuvauskohde, olen monena talvena kuvannut paljon lunta ja jäätä ja niin taas tänäänkin.☆Ihanaa talvista lauantaita☆


2 kommenttia:

  1. Me ollaan joskus jätetty pieniä "roskakaloja" linnuille keväällä. Nyt varmaan tulisi otettua mukaan ja kypsennettyä kanoille. Ihania kuvia olet ottanut. Tuo valoisuus todella tekee niiiiiin hyvää <3 Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kyllä nuo kalat tulee syötyä! Pääsispä kuvaamaan kuka ne nappaa? Olen jossain flow-tilassa ekan lomapäivän ehtoossa. On niin hyvä, vaikka ei mitään ihmeempää ole tapahtunut!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos