Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 5. helmikuuta 2018

Muutoksia miettimässä

Pirtsakkaa alkanutta viikkoa,  niin ihanaa kun valoa riittäää jo viiteen asti ja luntakin on maassa ja no, pakkasta voisi olla vähemmänkin  ja tuullakkaan ei tarvitsisi, jos toivoa saisi:) Eilen oli komea auringon nousu ja ikkunoissa  upeita jääkukkia, näitä molempia ihailin töissä.


Valitettavasti nämä jääkukat eivät pääse oikeuksiinsa näissä surkeissa kuvissa:(
Näyttivät kyllä ikkunassa tosi hienoilta.


Tällaiselta se hieno auringon nousu näytti ikkunan lävitse kuvattuna :)
Tämäkin oli paljon kauniimpi lasitetulta terassilta livenä katseltuna.


Täällä on tänään sadellut lunta, pakkanen on pikkusen lauhtunut. Vähän harmittaa, kun töiden jälkeen ei oikeen jää riittävästi valoisaan ajanjaksoon aikaa, että ehtisi kuvailemaan ja oma saamattomuuskin ottaa jotenkin päähän, voisihan sitä lähteä kävelylenkille, sensijaan, että istuu koneen ääressä tai tuijottaa telkkaria, mutta kun ei vaan saa lähdettyä. Jospa sitä jostakin saisi sen innostuksen, minne lienee kadonnut?? Oletteko joskus miettineet mitä tekisitte kaikkein mieluiten, mikä tuottaisi suurinta iloa? Siis jos ei tarvitsisi miettiä mitään realiteetteja, vaan olisi ihan vapaat kädet kaiken suhteen? Luin eilen ihmisistä, jotka työskentelevät virtuaalisesti, eivätkä ole sidottuja toimistoon tai edes paikkaan, vaan voivat työskennellä periaatteessa mistä päin maailmaa tahansa. Nuoret ihmiset, joita ei sido mikään muukaan ja voi tehdä päätöksiä hyvin nopeasti ja itsenäisesti. Hyvin monet haaveilevat matkustelusta, sapattivapaista, lyhennetyistä työpäivistä ja enemmästä vapaa 
-ajasta. Moni kokee työelämän myös aika vaativaksi ja stressaavaksi.


Kun elettyä elämää on jo takana jonkinnverran ja lapset on kasvaneet nuoriksi aikuisiksi on aikaa pysähtyä miettimään mitä sitä itse haluaa jatkossa puuhastella. Moni asia mietityttää ja kiinnostaa...?!Ihmisen elämähän on kiehtova ja ihminen kasvaa ja kehittyy koko elinikänsä, elämässä on erilaisia ajanjaksoja, periodeja ja kausia. On mielekästä seurata eri vaihtoehtoja ja pyöritellä erilaisia vaihtoehtoja mielessään, puntaroida ja tuumailla. Pitäisi olla rohkea, ennakkoluuloton ja utelias eri mahdollisuuksien suhteen, eikä jymähtää paikoilleen...vaikka eihän siinäkään mitään pahaa tietenkään ole, jos on elämäänsä ihan tyytyväinen, eikä kaipaa vaihtelua tai mitään muutosta.


Oletteko koskaan haaveilleet jostakin irtiotosta tai isommasta elämänmuutoksesta?
2 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat. Haaveilen ja tänä vuonna jo toteutan haaveitani. Tuli pyöreitä äsken täyteen ja nyt jos koskaan on aika toteuttaa haaveita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hienoa, juuri niin, onnittelut merkkipäivästäsi ja rohkeudestasi toteuttaa haaveita!!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos