Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 1. helmikuuta 2018

Helmikuu helistää

Hyvää helmikuun alkua! Pitkän tammikuun jälkeen, lyhyt helmikuu ja sitten jo maaliskuu...kevttättä kohti♡Tosin ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla ei kyllä tänään todellakaan kevät ole käynyt mielessä parhaalla mahdollisellakaan tahdolla!! Lunta on satanut aamuyöstä lähtien ainakin lähes parikymmentä senttiä ja tuuleekin ihan mukavasti, jalkakäytäviä ei ole ehditty auraamaan ja jos onkin, ne peittyvät uudelleen nopessti kinoksiin. Pakkasta ei juurikaannole, joten lumi on melko märkää.

Huomenna koko pääkaupunkiseudun metroliikenne seisoo ja lähes koko bussiliikenne myös aktiivimallin vastustuksen tukilakon vuoksi. Minäkään en pääse töihin, joten olen etätöissä kotona...ihka ensimmäistä kertaa muuten koko työssäolo aikanani, ehkä oli jo aika kokea tämäkin vaihtoehto:) Moni työskentelee jopa useampana päivänä etänä nykyään, monet työtehtävät mahdollistavat etätyöskentelyn.Onko teillä mahdollisuus tehdä etätöitä?Jos mietin sitä, että helmikuussa piti aloittaa uusi uljas liikunnallinen elämä:) Mutta olosuhteiden  vuoksi nyt ei pysty, olisi nimittäin melko extremeä yrittää lenkkeillä tai edes tehdä kävelylenkkiä  tuolla kinoksissa kahlaten?? Joo olisihan sitä voinut tietysti kammeta itsensä vaikka salille, mutta ei käynyt edes mielessäni. Toki tässä on iltaa jäljellä ja kumpparijumppa voikin olla oiva tapa aloittaa?!? Ja itseasiassa mä oon treenannut ihan riittävästi tänään jo! Aamun lumituiskussa vastatuulessa pysäkille ja metroasemalta töihin ja sama kotiintullessa, plus, että tullessa pysähdyin ostoksille ja edelleenkin satoi lunta kun laahustin ostoskasseineni ja painavan läppärilaukkuni ja reppuni kanssa taas pysäkille, kävelyä tänään n.6 kilsaa ja liukuportaita satamäärin...joten riittää!!


Jospa viikonloppuna tuo sää olisi ulkoiluun otollisempi? Nyt voisi minun puolestani alkaa sellaiset kunnon talvikelit ; muutama pakkasaste ja ihana auringonpaiste.
4 kommenttia:

  1. Tämä keli on aivan kamala! En olisi liikkunut mihinkään, mutta siemenpaketti oli ihan pakko hakea postista ;) Ihanaa helmikuuta Siulle :)

    VastaaPoista
  2. Kivaa helmikuuta sinulle! :) Täällä Tampereellakin oli tänään aikamoinen myräkkä, saa nähdä, millainen kaaos tulee, kun kaikki bussit ym. eivät huomenna kulje.

    VastaaPoista
  3. Kauniit lumikuvat♥ On kyllä ollut melkoinen myräkkä tänään ja maakin on taas ihan valkoinen:) Kiva kun tosiaan pystyt tuollaisen etäpäivän pitämään, ellen vaihda työtä niin minulle ei kyllä koskaan tule mahdollisuutta etäpäiviin:) Liikuntaa tuossa on kyllä jo yhdelle päivälle ihan tarpeeksi ja vielä tuollaisessa kelissä..Leppoisaa alkanutta helmikuuta♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos