Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 20. tammikuuta 2018

Ulkoilun ihanuus

Jotenkin sitä aina toiveikkaana odottaa viikonlopuksi kaunista säätä, no tämä tammikuinen lauantai ei nyt sellainen ollut, mutta minä halusin  ulos ja ei kun matkaan! Päivän askeltavoitehan on 10 000 askelta,  tiesittekös sitä ?? Itselläni tuo meni tänään reippaasti ylikin ja siitä olen kyllä iloinen♡Minulla on puhelimessa appsi, joka kertoo päivän kertyneet askeleet. Harmaa päivä ei ollut saanut ulkoilijoita mitenkään kovin runsaslukuisesti liikkeelle, mutta oli sentään joitakuita minun lisäkseni lähtenyt uloskin. Minä taivalsin pitkin  rantoja ja pysähtelin kuvailemaan tuon tuostakin, reittini päättyy kivaan rantakahvilaan, jonne minäkin poikkesin kahville.

Tällainen aamukahvihetki tänään :)


Joko olette muuten miettineet tämän vuoden tulevia lomia? Parasta aikaa on käynnissä matkamessut ja useilla lentoyhtiöillä ja matkanjärjestäjillä on nyt hyviä tarjouksia, onko teistä joku tehnyt hyviä löytöjä? Itselläni olisi vapaalippu messuille, mutta ei taida tulla lähdettyä messuille, yksin ei ole kiva mennä, eikä kavereistakaan ole kukaan ole ollut nyt menossa. Tarjouksia olen jonkun verran seurannut, mutta itse en löytänyt sitä mitä hain.


Yksin ulkoillessa on aikaa  miettiä ja pohtia asioita. Minä tykkään ulkoilla ja liikkua luonnossa,  tulee ihan tarve päästä ulkoilemaan ja mikä parasta voin yhdistää kävelylenkkeihini kuvaamisen, jota teen aina kun tilaisuus vain tulee, ja eipä sitä kävelylle juuri ilman kameraa edes tule lähdettyä. Joskus mietin kuinka paljosta ne jotka eivät liiku luonnossa jäävät paitsi tai ylipäätään ne, jotka eivät ulkoile lainkaan?? Aina kuulee sanottavan , ettei muita ihmisiä pysty muuttamaan, mutta jos edes voisi yrittää saada innostumaan? Kävellessäni pohdin , että olenko minä itse sellainen tyyppi, joka innostuu helposti kokeilemaan uusia muiden ehdottamia juttuja, vai kuulunko siihen porukkaan, joka ei halua omalta mukavuusalueeltaan poistua?

Väitän, että minä innostun helposti ja olen valmis poistumaan kyllä tarvittaessa sieltä mukavuusalueeltanikin, entäpä sinä? Entäpä, jos ihmisten ajatukset, kiinnostuksen kohteet tai ajankäytön kriteerit eivät kohtaa lainkaan, mikäs sitten eteen? Prioriteetit, muiden ihmisten huomioon  ottaminen, heidän mielipiteensä, ideansa tai suunnitelmansa, eivät koskaan saa vastakaikua tai eivät tunnu kiinnostavan? Eikös vastakohtien sanota täydentävän toisiaan? Mutta, jos tuntuu ettei mitään yhdistäviä tekijöitä ei ole, eikä löydy edes keskusteltavaa, niin  mitä sitten pitäisi tehdä?? Voivatko keskenään hyvin erilaiset ihmiset löytää tavan viettää aikaansa yhdessä, siten että kaikki kokisivat tulleensa huomioiduiksi?


Aika harmaa lauantain sää!


Tänää  on ollut ajatukset aika diipeissä aiheissa, lieneekö syynä harmaan ankea sää, vai matalapaine, mene ja tiedä? Kovasti teki mieli hakea tulppaanikimppu viikonlopun  iloksi  ja piristykseksi ja ehkäpä ostaa jotakin pientä hyvää lauantain ratoksi:) Miten sinä olet viettänyt lauantaitasi?


♡Ihanat tulppaanit♡Hyvää lauantain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja tuo sinun aamukahvihetki näytti kyllä hyvältä:) Luonnossa liikkuminen on niin mukava ja voimaannuttavaa♥ Minä tykkään kyllä kokeilla uusiakin juttuja, myös sellaisia mitkä ei välttämättä "tunnu omilta"..sitä kun on useamman kerran joutunut toteamaan että hei tämähän olikin tosi kivaa vaikka ensin olikin epäillyt:) Täällä lauantai sujahti töitä tehden. Mukavaa talvipäivää♥

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköinen kahvihetki! :) Mielenkiintoista pohdintaa mukavuusalueista. Minustakin on tärkeää, että ihminen poistuisi mukavuusalueeltaan ja kokeilisi jotakin uutta - siinä voi parhaimmillaan löytää aivan uuden mielenkiinnon kohteen!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos