Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Päivän tärkeät

Hyvää huomenta!!!
Ja vaalipäivää...

Kuten tiedetään aamiainen on päivän tärkein ateria. Aamiainen jakaa ihmiset yleensä kahteen porukkaan, toiset tykkää syödä kunnon aamiaisen ja sitten se toinen porukka, joille ei aamuisin maistu mikään, korkeintaan lasi vettä tai kuppi, pari kahvia. Kumpaan porukkaan siellä kuulutaan? Viikonloppuisin ja lomilla on kiva "panostaa" aamiaiseen ja nauttia se kaikessa rauhassa, ilman mitään kiirettä.

Millainen sitten on hyvä aamiainen? Puuroa, mysliä, rahkaa ja marjoja, hedelmiä, vihanneksia hyvää tuoretta leipää, juustoa, leikkeleitä, kananmunaa, hilloa, hunajaa, oliiveja, haudutettua teetä tai kahvia, tuoremehua, vai mitä, millaista aamiaista sinä syöt, vai syötkö??


Kiireettömänä aamuna ehtii tehdä maittavan aamiaisen


Tuorepuristettu appelsiinimehu on toista kuin purkkimehu,
nyt on appelsiineja kauppojen hedelmähyllyt pullollaan!!


Viikonlopun aamupala


Aamut voivat toisinaan olla kiireisiä, eikä aamiaisen nauttimiseen kertakaikkiaan jää aikaa. Kunnon aamiaisesta saa kuitenkin pitkälle päivään energiaa ja puhtia, toki lounas, välipalat, lllallinen ja päivällinenkin ovat tärkeitä, sekä kunnollinen ateriarytmi, älä siis jätä myöskään aterioita väliin tai korvaa niitä makealla tai kahvilla.


Millainen on hyvä välipala? Millaisia välipaloja sinä nautit? Monilla meistä olisi varmasti aterioinnissa parantamisen varaa, liian helposti ateriavälit venyvät liian pitkiksi, tulee kuitattua aterioita makealla ja iltapäivästä iskee väsymys ja piristyäksemme juomme lisää kahvia, kuulostasko tutulta? Monet kärsivät epäsäännöllisestä ateriarytmistä,  kiireeseen vedoten ei tule syötyä ja ärtyisyys  keskittymiskyvyn heikentyminen ja uupuminen ovat merkkejä tästä. Kannattaisi varata näitä hetkiä varten pähkinöitä, hedelmiä, pikapuuroja, rahkaa, jogurttia tms.työpaikalle piristymiseen iltapäiviksi.


Mukavaa vaalisunnuntaita, mukava seurata kuinka käy!!2 kommenttia:

  1. Oi miten herkullisen näköistä, avokadoleivät on suurinta herkkua! Itse kuulun enemmän siihen kastiin, ettei aamiainen työaamuina oikein maistu, ja nälkä iskee vasta lounasaikaan. Noita välipaloja on tosiaan hyvä olla töissä jemmassa - ihan siltäkin varalta, jos työpäivä vaikka venähtää pidemmäksi.

    VastaaPoista
  2. On kyllä niin hyvännäköisiä aamu herkkuja:)Ihanan värikästä ja raikasta♥ Työ aamuina tulee syötyä usein puuroa, kun töissä syömiset on mitä on:) Minulla on hedelmiä usein mukana ja tuota kahvia kyllä tulee kitattua ihan liikaakin:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos