Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Motivaatio tsemppaus haasteisiin

Monet lienevät kuulleetkin jo,  että eilen aamulla pahimpaan työmatka ruuhka-aikaan metro ei sitten liikennöinyt!!Asemalle saavuttuani vastassa oli järjestyksenvalvoja,  joka kertoi ettei metro liikennöi tuntemattomasta syystä?!? Aikani asemalla muiden töihin menijöiden kanssa odoteltuani, päätin lähteä bussipysäkille,  tavasin reittiopasta puhelimesta ja mietin, että mikä linja vielä liikennöisi työpaikalleni päin? Yhden pysähdyksen taktiikalla ja metro oppaiden avustuksella löysin oikealle pysäkille ja pääsin / ahtauduin täyteen bussiin ja pääsin kuin pääsinkin töihin:) Länsimetro ei ole täyttänyt varmastikkaan odotuksia;  ei budjetillisesti, aikataulullisesti, eikä varmasti millään mittarilla arvioiden, vaikeuksia on ollut yltäkyllin koko ajan  ja niitä tuntuu riittävän vieläkin.
Tänä aamuna metro liikennöi:) Aamu hämärissä  ja iltapäivisin kävelen hieman  etäämmälle pysäkille, jotta pääsen sinne metroasemalle,  lähimmältä pysäkiltäni en sinne enää linjojen reittimuutosten myötä pääse,  no....se ei minua sinänsä haittaa, koska työmatkoihini  sisältyy nyt päivittäin, sekä mennessäni töihin, että paluussa kävelyä pysäkeille ja asemille; tulee siis hyötyliikuttua, joka tekee vain hyvää istumatyöläiselle:) Tässäkin  asiassa on  siis löydettävissä positiivinenkin puoli. Lisäksi metron liukuportaiden ravaaminen käy kuulkas talvitamineissa ihan kuntoilusta; Pyhinä nautitut herkut,  joululeivonnaiset ja konvehdit saavat siinä kyytiä:)


Olen vähän ottanut jo koppia myös uuden vuoden lupauksestani, sillä olen lukenut jo yhden kirjan ja suunnitelmissa on vierailla pikapuoliin uudemman kerran kirjastossa. Mitenkäs te olette päässert alkuun lupaustenne kanssa, jos sellaisia teitte, vai onko jo päässeet unohtumaan vai puuttuuko intoa aloittaa? Luin tänään jonkun artikkelin, jossa pyrittiin kääntämään työteliäs asia positiivisuuden kautta mielekkääksi, yksi mielestäni tärkeä huomio oli se, että ei asettaisi itselleen epärealistisia tavoitteita, sillä jos niin tekee, kyllästyy hyvin helposti, eikä motivaatio riitä tavoitteen saavuttamiseen asti.


Kannattaa myös aloittaessaan tiedostaa sekin tosiasia, että aina ei huvita, asiat eivät aina edisty kuten naistenlehtien sivuilla ja miettiä kenen vuoksi johonkin on ryhtynyt ja miksi. Jos nyt teen tämän, mitä siitä seuraa, miten tästä hyödyn? Miksi teen tätä? Itse nappasin jo ennen joulunpyhiä jostakin lehdestä kumpparijumppa ohjeen, hyvin simppeleitä liikkeitä, joita voi aivan hyvin tehdä kotona,  muuta ei tarvita kuin leveä kumppari, netti on pullollaan mitä erilaisempia ohjeita ja puhelimeen voi ladata eri appseja, joten  kotonakin voi liikkua ja hei muutama minuutti, tunti tai jotakin siltä väliltä kyllä löytyy,  jos on haluaa aktivoitua jumppaamaan, liikkumaan tai kuntoilemaan!


Tsemppiä lupausten lunastamisiin ja aloittaahan voi koska tahansa!

3 kommenttia:

 1. Kurjia nuo metro-kuviot :( Toivottavasti siihen joskus joku järki tulisi! Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Harmi ettei metro toiminut, varmasti aiheuttaa melkoisia hankaluuksia monelle työmatka liikkujalle..Tuo on kyllä niin totta, että pitäisi aina tavoitteet pitää realistisina..sellaisina että ne ensinkin on mahdollista saavuttaa, mutta ei kuitenkaan liian helposti:) Täällä on uusi vuosi perinteisesti aloitettu herkkulakolla. Ei mitään sokerirasvamättöjä:) Kiva kun sielläkin on uudenvuoden lupaus lähtenyt liikkeelle..lukeminen onkin mukavaa! Leppoisaa viikonjatkoa❤

  VastaaPoista
 3. Ihania noi jääpisara kuvat.
  Mä jumppaan kotona aika säännöllisti, myös kuminauha on mukana.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos