Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Aurinkoa vihdoinkin♡♡

Ihana aurinkoinen pakkasaamu vihdoinkin!!!! Mittari näytti n.-5 astetta ja taivaanranta punersi, selvä merkki siitä, että kahvia äkkiä koneeseen ja reppu selkään, kunnolla vaatetta päälle ja ulos...ai että, miten mieli olikaan virkeä, kun oli valoisa, kirkas ja kuulas aamu, oli niin mukavaa päästä pitkästä aikaa luontoon kuvaamaan. No eilen tuli sentään oltua Lux Helsinki tapahtumassa ja kuvailtuakin, mutta että pääsi pitkälle lenkille kameran kanssa ja aurinko paistoi,   niin  voi sitä onnen tunnetta♡


 Kultainen aamu


Loppuviikosta kiinnitin huomiota selkeästi kuuluvaan linnun lauluun,  jäin kotipysäkillä töistä tullessani pois ja jäin kuuntelemaan jotenkin tutunoloista liverrystä,  huomasin erään toisenkin tuijottelevan samaisen puun suuntaan mistä päin ääni kuului,  mitään ei kuitenkaan näkynyt. Mustarastaat ovat taitavia laulajia ja niitä täällä on paljon, mutta tämä oli jotakin ihan muuta...jäi vähän vaivaamaan, että mikäköhän se siellä liverteli?? satakielikö?!? Tuntuu, että linnut luulevat kevään olevan jo tulossa, sillä talitintitkin laulelevat samaan malliin  kuin maaliskuussa?!


Minä siis suuntasin  kulkuni kohti tuttuakin tutummalle rantareitilleni, joka ei kyllä koskaan petä, sillä sen varrelta löytyy aina kuvattavaa. Yöllinen pakkanen olikin tehnyt taikojaan ja saanut kultaisen hohteen aamuun, ihania luonnontaideteoksia rannat täyteen, mikäs oli kuvaajan kuvaillessa ja nautiskellessa:) Yksi reipas ja viileyttä pelkäämätön kalastajakin oli liikkeellä lisäkseni, vaihdoin hänen kanssaan muutaman sanan ja sain luvan kuvata verkot ja tämän kertaisen pienen saaliin. Pohdimme, että jäätyykö meri tänä talvena lainkaan ja miten 5 vuotta sitten pääkaupunkiseudulla oli eniten lunta koko Suomessa, vaan toisin on nyt, lunta ei ole ja merikin on sula?
 Tunnistaako joku tämän kalan?


Kyllä luonto osaa...
Mukavaa sunnuntaita!

5 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia!

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Wautsi, upeita kuvia <3 Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat ja ihana paiste♥ Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 4. Niin ihania aurinkokuvia on ollut blogeissa ja facessa. Minulla ne meni ohi töissä ollessa. Nyt olisi vapaapäivä, mutta aurinko on pilvessä. Lähden silti kävelylle.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos