Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Ajatukset jo keväässä

Tänään on ollut ihan tavallinen sunnuntai, ei ole tullut edes puuhasteltua mitään erikoisempaa. Uudelleen aloiteltu lukuharrastus on polkaistu käyntiin, kuten uudenvuoden lupauksena itselleni lupailin. Tähän mennessä olen vuoden alusta lukenut kaksi kirjaa. Tänään en käynyt edes kuvailemassa, ilma oli aamusta lähtien melko harmaa, tosin aikaisin aamusta pilviverho oli repeillyt tosi oudosti ja taivaanrannassa näkyi tummien yöpilvien välistä kaunista vaaleansinistä ja outoa vihertävää, minun piti mennä ihan ulos katsomaan, että mitä kummaa taivaalla oikein on, näky muistutti ihan revontulia?!

Tämä kuva ei nyt kerro kyllä sitä mihin huomioni kiinnittyi aamulla taivaalla,  mutta tämäkin kuva on otettu tänä aamuna. Näin synkkää oli varhain aamulla.


Nämä kuvat on otettu eilen lähi metsässäViimeiset joulunajan koristeet lähtivät tänään, ikkunan välissä ollut kynttelikkö, sekä oven valokranssi, jouluttelut on nyt päätetty tässä huushollissa...tosin sen verran on kuitenkin vielä tänään fiilistelty, että keitin kardemummalla maustettua kahvia ja söin viimeisiä pipareita:) Tästä se alkaa kevään odottelu...saapa nähdä kun ei ole tuota talveakaan oikeastaan sen kummemmin ollut, että kuinka pitkälle kevään odotus tänä vuonna venyy, vai alkaako se varhain? Toivon todella, että saisimme kauniin ja lämpimän kevään ja myös vähäsateisen ja lämpimän pitkän kesän.


Kummasti sitä vaan löytää talvisestakin luonnosta kuvattavaa


Minulle tuli sähköpostiini jo Viherpeukaloiden kevätmainos kaikista ihanista kasveista. Onneksi ei ole isoa pihaa jonne olisi mahdollisuus istuttaa yhtä ja toista, sillä minulle kävisi taatusti jonkin asteinen hurahdus kevään koittaessa ... tykkään puuhastella pihalla, tykkään kasveista ja kukista, joten tuolla kompolla on helppo arvata miten minun kävisi,  pienikin kasvihuone olisi niiiiiiin ihana!!!! Minä istutan kukat ulos ruukkuihin aina keväisin ja minulla on muutama kasvilava, joissa voi onneksi viljellä vähän yrttejä ja salaattia, pihamme on pienen pieni terassin jatke ja etupihassa kukkapenkki näillä olen onnekseni saanut ihan hyvin tyydytettyä puutarha innostustani:)


Sammalruusu & "jääsormet"


Kuinkas siellä on vietetty viikonloppua??

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia :) Itsekkin vilkuilin viherpeukaloiden mainosta. Asustan melkein myymälän vieressä, joten kesän aikana tulee käytyä lähes viikottain sielä ostoksilla. Eli hurahdus kuulostaa tutulta ;) Vkl meni nopeasti ja nyt pitäisi alka pakkailemaan huomista lähtöä varten :) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten hienoja kuvia, nuo jääsormet oli ihan huikeat!♥ Täälläkin toivotaan kovasti että kesä olisi kaunis! Eilen sai olla vapailla tänään tehtiin koko päivä töitä:) Mukavaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos