Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Aina ei voi olla kivaa!!

Luulisi sitä jo tähän ikään oppineensa, että aina ei todellakaan voi olla kivaa...
Tänä aamuna kun lähdin aamuvarhaisella töihin, satoi lunta kovan puuskaisen tuulen saattelemana, eikä se suoraan kasvoihin osuessaan kovin kivalta tuntunut. Pihaa tai kävelyteitä ei siihen aikaan todellakaan oltu aurattu, kun minä taapersin bussipysäkille. Metrosta poistuessani sama säätila mereltä puhaltavan viiman ehkä vielä astetta kovempi vaikutus kasvoille, ei liioin tuntunut kivalta. Kinostuneen lumen seassa kävelykin alkoi jo vähän ärsyttämään. Töissä oli ensimmäisenä, joten ei kun kahvinkeittopuuhiin, on meillä toki toimistolla kahviautomaattikin, mutta keitämme silti myös kahvinkeittimellä kahvia. Astianpesukone oli laitettu eilen myöhään iltapäivällä päälle, eikä tietenkään kukaan ollut sitä tyhjentänyt, joten tiskipöytä, sekä pesuallas olivat tupaten täynnä likaisia astioita...ei muuta,  kun ensitöiksi raivaushommiin ja kahvit tippumaan.


Tässä on jollakulla ollut pilke silmäkulmassa kun on piilottanut koiran ulkoiluttajille asennetun kehoituskyltin paperipussilla:)


Saapuessani toimiston ulkopuolelle  kuuntelin muuten  kovaa räminää ja ujeltavaa ääntä...kunnes tajusin, että sisäänkäynnin tukipylväät, sekä kattorakennelmat saivat tuulen voimasta aikaan kyseisen ääniefektin, mietin, että lähteeköhän mereltä puhaltavan tuulen voimasta katoksen katto kohta irti?? Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt, huoh:)se tästä aamussa vielä olisikin puuttunut, että olisin jäänyt sortuvan katosrakennelman alle!


Päivän mittaan lunta pyrytti tuulen viuhuessa nurkissa ja iltapäivästä lumen olomuotokin muuttui jo astetta kosteammaksi. Töistä lähtiessäni kohtasin siis saman säätilan ja keliolosuhteet, kuin töihin tullessani aamulla. Taitan työmatkat siis bussi-metro yhdistelmällä ja metrosta poistuessani ja bussipysäkille päästyäni havaitsin myöhästyneeni edellisestä bussista, joka oli mennyt vain hetki sitten, joten odottelin noin vartin seuraavaa ja edelleenkin pyrytti ja tuuli ja vaikka olin pukeutunut sään mukaisesti, kyllä alkoi paleltaa. Mietin kanssa odottajien kovin keveää talvivaatetusta ja ilman talvikenkiä, nilkat paljaina odottelua varsin haastavassa talvisäässä siinä pysäkillä, ilman pipoja, että mahtaa heilläkin olla kylmä?!?


Päätin vielä kertaalleen vaihtaa bussia, jotta välttyisin pidemmältä kävelyltä, ja vannon, että bussin nrotaulu oli merkitty virheellisesti, nimittäin bussin etuosassa oli juuri sen bussin numero, jolla pääsen kotia lähimmälle pysäkille, mutta bussissa huomasin, että bussi ajaakin juuri pidenpää reittiä ja poistuessani bussista huomasinkin , että bussin takana oli eri numero?!?? Tässä kohtaa huumorintajuni oli jo tiessään ja laahustin jälleen kinoksia väistellen auraamatonta kävelytietä tuiskussa kohti kotia!!Lopulta tunnin kotimatkan taitettuani viluissani pääsin kotiin, mutta ei tuo matkanteko kivaa ollut, ei!!


Saa nähdä olenko huomisaamuna astetta ärsyyntyneempi, jos  sataa vettä kaatamalla ja tuulee, sekään ei ole kivaa,  mutta aina ei vaan voi olla kivaa!!

Toivottavasti teillä on kuitenkin ollut kiva päivä, säästä huolimatta:)

Minä aijon pysytellä peiton alla koko illan,  tekemättä yhtikäs mitään älykästä, korkeintaan katson kaiken tv: n tarjonnan ja juon kuppi tolkulla lämmintä kahvia!Paikallinen säätiedotus puhelimessa ilmoittaa, että säätila on jäätävää tihkua ja lämpömittari näyttää nollaa, ei ole kivaa, ei!!

4 kommenttia:

 1. Ääääh, kuulostaa juuri niiltä päiviltä kun tuntuu, että olisipa jäänyt sänkyyn! Kevättä odotellessa ;)

  VastaaPoista
 2. Kun käyn klo 6.30 laittamassa auton lämmitykseen ja samalla olen pyjama päällä harjannut siitä sen 5 cm lunta pois päältä...olen kyllä hieman kironnut talvea! Tällä viikolla näin on tainnut käydä kolme kertaaa! Auton helmoissa roikkuu semmoiset usean kilon jääkimpaleet, oven tiivisteissäkin on jäätä, takaluukku aukeea vain hieman. Riittää...kevät tänne niinkö olisi jo! Eilen ajoin pitkän peltoaukeaman poikki tuulessa ja tuiverruksessa, välillä piti arvata missä se tie menee, maisema oli kaikkealla samannäköistä.

  VastaaPoista
 3. Melkoisia talvimyräköitä on nyt tosiaan ollut ja pakkastakin ihan tarpeeksi:) On tuota talvea kyllä niin paljon mukavampi katsella ikkunasta kun olla siellä ulkona viimassa. Tänään täällä meillä sataa vettä ja lumivallit pienenee kovaa vauhtia. Mukavaa viikon jatkoa♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos "bloggaajasiskot" samanmoisista tuntemuksistanne, uskon, että meitä on iso joukko jotka odotamme huhti-toukokuuta:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos