Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 7. joulukuuta 2017

Itsenäisyyspäivän jälkimainingit ja vähän blingiä


Eilisen Itsenäisyyspäivän aamuna lähdin varhain kävelylle katsomaan miltä juhlapäivän aamu näyttäisi, puhdas valkoinen lumipeite maassa ja puiden oksilla teki luonnosta aamuhämärän hiljaisuudessa kauniin, juuri juhlapäivään sopivan.Vanha superkuukin roikkui vielä taivaalla, kuin onnitellaakseen heräilevää Suomea, sen valmistautuessa 100. syntymäpäiväänsä.Yön pimeinä tunteina luonto oli tehnyt taikojaan ja pukenut luontoa juhlaan...
Ulkoiluni jälkeen päivän ohjelmaan kuului perinteisesti piparien leivonta, siispä ryhdyin tuumasta toimeen. Taikinan olin tehnyt jo edellispäivänä mummuni reseptillä♡


Piparien leivonta alkakoon!


Uuniin menossa...


Piparien tuoksu on huumaava kun ensimmäiset piparit ottaa uunista♡


Piparit laitan piparirasioihin odottamaan aattoillan kahveja:)


Nämä ihanat jouluiset rasiat olen saanut äidiltäni monia vuosia sitten 


Kauniit rasiat kätkevät sisäänsä joululeivonaisia 


Löytyykö teiltä  joku kaikkein rakkain jouluun liittyvä asia tai esine, tavara tai koriste, jota ilman joulu ei tunnu joululta?

Kaupungilla huomasin  kenkäsuunnitelija Minna Parikan liikkeen näyteikkunan ja nämä hauskat pupunkorva kengät sekä hopeiset frillakoristellut kengät, mitäs pidätte, ihastuttavatko vai ovatko no, no osastoa; ei minulle kiitos?
Louis Vuitton  näyteikkuna taas näytti tältä
Ja jos tykkää blingistä ja haluaa sävähdyttää voi valinta kohdistua näihin...


Mukavaa loppuviikkoa! 
3 kommenttia:

  1. Ihanat luontokuvat <3 Itsetehdyt piparit on superihania, meilläkin oli aikanaan perinne tehdä itsenäisyyspäivän tienoilla pipareita :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin kuopus leipoi pipareita, mutta kylläkin ihan ostotaikinasta. Minulla on kyllä monta tärkeää joulukoristetta, mutta en osaa nimetä mitään niistä yli muiden. Adventtiin kuuluu kyntteliköt ikkunalla. Jouluun kuusi koristeineen.

    VastaaPoista
  3. Kauniita luontokuvia! Meilläkin on oltu viime päivinä piparitalkoissa, se on kivaa puuhaa. Hyvää viikonloppua ja tunnelmallista joulunodotusta!❤P.s. blogissani on käynnissä mukava arvonta:)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos