Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 30. joulukuuta 2017

Vuoden viimeiset päivät

Ihan kohta on aika jättää hyvästit taas yhdelle vuodelle ja luoda katse kohti uutta vuotta. Monilla on tapana miettiä kulunutta vuotta näin vuoden viimeisimpinä päivinä, mitä kuluneesta jäi mieleen? Millaisia muistoja kulunut vuosi tuo mieleesi...meistä useimmat varmasti mainitsisivat erityisen huonot säät, kokonaisuutta katsellen ilmastonmuutos on ihan selkeästi muuttanut meidänkin olosuhteitamme.Toiko vuosi tiellemme iloja tai suruja, tapahtuiko omassa elämässä jotakin mullistavaa,  vai oliko vuotesi tasapaksu jono toinen toistaan seuraavia päiviä ilman mitään sen suurempia kohokohtia tai suvantoja? Olipa kulunut vuotesi millainen tahansa, niin ensi vuodestasi voi tulla juuri sellainen kuin haluat, niiltäosin ainakin joihin itselläsi on mahdollisuus vaikuttaa.


Näin ihanan sinistä taivasta sai ihastella tänään♡


Uusi vuosi on aina toki myös uuden alku, jos on tarvetta korjata kurssia, nyt siihen on oiva hetki. Moni asettaa itselleen myös tavotteita ja haasteita vuoden vaihtuessa. 12:toista kuukauteen mahtuu paljon asioita.Vuoden vaihteessa onkin ihan hyvä kenties hieman tarkastella omaa elämäänsä. Olenko tyytyväinen ja onnellinen, onko elämäni juuri sellaista kuin haluankin sen olevan? Onko jokin asia jäänyt vähän puolitiehen, olisiko pitänyt tehdä, mutta tekemättä jäi...niinpä, kyllähän jokaisella lienee ainakin jotakin paikattavaa vuoden varrelta ja jos taas ei ole, niin hyvä niin.


Auringolla on uskomaton vaikutus mielialaan, pienikin pilkahdus piristää:)


Moni miettii myös kuumeisesti miten juhlistaa vuoden vaihtumista? Helsingissä on Suomi 100 vuoden huipentumana kansalaistorilla juhlat,  alkuillasta koko perheelle ja myöhemmin ohjelmaa aikuisille juhlijoille, ilta huipentuu tietysti näyttävään ilotulitukseen. Illan aikana luvassa on musiikki, tanssi,  sirkusesityksiä, sekä valoshow. En aiemmin ole keskustassa uutta vuotta juhlinut, mutta nyt se olisi suunnitelmissa.


Näin vihreää 30.12.2017Ei ihan heti uskoisi joulukuisiksi kuviksi!


Millaisia vuodenvaihde suunnitelmia siellä on?


3 kommenttia:

  1. Oli enempi miinusmerkkinen vuosi. Jotain pieniä onnen pilkahduksia sentään väliin! Tässä vaiheessa kurottelen ajatuksissa jo tulevaa vuotta!

    VastaaPoista
  2. Ikävä kuulla että vuosi on mennyt miinuksille, mutta niistä pienistä pilkahduksista saa onneksi voimaa! Uusi vuosi ja käännös plussalle!

    VastaaPoista
  3. Hyvä vuosi. Kaikenlaista pitänyt sisällään, niin kuin elämään kuuluukin. En odota jatkuvaa onnea, koska silloin sen merkityksen unohtaa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos