Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 28. joulukuuta 2017

Välipäivät

Pyhät on taas  vietetty ja on ns. välipäivien vuoro ennen  Uutta vuotta. Minä jatkan lomailua ja palaan töihin vasta ensi vuonna:)Välipäivien ohjelmaani kuuluu ainakin jouluvieraamme kotiin saattaminen, sekä alennusmyynneissä pyörähtäminen. Alennusmyynneissä kannattaa pitää pää kylmänä, kierrellä, vertailla ja tehdä itselleen edes jonkinlainen suunnitelma mitä etsii ja ihan oikeasti tarvitsee,  harkitsemalla voi aleissa kyllä säästää sievoiset summat ja tehdä todellisia löytöjä. Muista myös tarkistaa tuotteet,  että vaatteissa ei ole meikkivoidetta tai huulipunaa, napit, hakaset ja vetoketjut on ehjiä, eikä tuotteessa ole muitakaan epäkohtia, sillä aletuotteenkin kuuluu olla virheetön, mutta muista myös, että usein niillä ei myöskään ole vaihto / palautusoikeutta.


Alennusmyynneissä on toki tarjolla tavaraa laidasta laitaan, ei pelkästään vaatteita ja kenkiä. Elektroniikkaa, kirjoja, kosmetiikkaa, kodintavaraa mm.sisustustavaraa:) lakanoita, pyyhkeitä yms. Mitäpä muuta välipäivinä voi puuhailla? No, vaikkapa lueskella, tavata ystäviä, ulkoilla, käydä kuvailemassa, suunnitella uutta vuotta, miettiä tehdäkkö vaiko ei,  niitä uuden vuodennlupauksia, haastaa itseään tai olla haastamatta. Kaukaa viisaat ostavat jo lahjoja nyt alkaneista aleista tulevia muistamisia silmällä pitäen.


Monille välipäivät ovat joulun rääppiäiset, syödään loput jouluruuat pois ja kiikutetaan lahjapaperit keräykseen. Minä istuin tänään bussissa matkalla Tampereelta päin kohti kotia, saatoin äitini joulunvietosta kotiin. Näin vilauksen Tampereen jouluvaloistakin vielä :)Seniori kansalaisilla (kuten äitinikin itseään mieluusti kutsuu:) on monenmoisia haasteita ja olikin ihanaa saada hänet taas joulunviettoon  luoksemme. Olen  aiemminkin  postannut maaseudun katoavista palveluista ja omat haasteensa ikäihmiselle toki tulevat ikääntymisen kautta, kotona asumista tuetaan monin eri tavoin ja se lienee monen vanhuksen kannalta mieluisin vaihtoehto, joka mahdollistaa omassa kodissa asumisen.


Jos muuten ei ole kova kiire päästä paikasta a, paikkaan b, voin suositella Matkahuollon edullisia nettilippuja lämpimästi ja moni muukin niitä näyttää hyödyntävän,  kuten minäkin.Tai jos ei mielellään aja itse pitkähköjä matkoja tai ei pidä huonoissa keliolosuhteissa ajamisesta, niin  on bussimatkustaminen hyvä vaihtoehto.Huomenna taidan mennä katselemaan vähän niitä alennusmyyntejä, huomenna sitten lisää siitä, mitä oli tarjolla ja löysinkö itse mitään kivaa? Olettekos te käyneet jo aleostoksilla?
4 kommenttia:

 1. Ihana, että äitisi oli viettämässä joulua kanssanne :) Alemyynneillä käytiin jo tapaninpäivänä Julian kanssa. Löysin itselleni kauan himoitsemani talvikengät edullisesti, jee jee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että himoitsemasi talvikengät sattuivat olemaan alessa, mainio löytö siis:)

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja ihania herkkuja:)♥ Olipa kiva että äitisi oli viettämässä joulua! Vielä en ole aleissa käynyt mutta nyt ne pitäisi kyllä hyödyntää kun uudet talvisaappaat olisi haettava:) Mukavia vapaita ja joulunvälipäiviä sinne♥

  VastaaPoista
 3. Olipa mukava, että vietitte joulua yhdessä :) Olen tutkaillut aletarjontaa netissä ja kivijalkaliikkeissäkin, kovasti on kyllä kaikenlaisia houkutuksia. Onnellista uutta vuotta <3

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos