Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 29. joulukuuta 2017

Ostoshässäkkää alennusmyynneissä

Kuten eilen jo kerroinkin olin tänään päättänyt sitten minäkin sujahtaa ostoskeskuksen alerientoihin...olen jopa vähän "myöhään liikkeellä", koska heti Tapaninahan ne jo alkoivat ja jotkut liikkeet jo ennen jouluaattoakin pistivät alennusmyyntinsä käyntiin ja minä  menin tutkimaan niitä vasta tänään!! Mitä sitten lähdin hakemaan tai toivoin löytäväni? Olen käytännönläheinen ja omasta mielestäni jopa melko harkitsevakin shoppailija, mutta "sorrun"kyllä myös herkästi ei niin välttämättä tarpeellisiin ihanuuksiin:)


Näin kauniina pysyvät hyasintit terassin pöydällä


Jos olisi järkevä, asettaisi itselleen "budjetin" tähänkin hommaan, eli miettisi paljonko minulla on varaa pistää ihan siihen mistä pidän, oli se sitten tuiki tarpeellista tai täysin mielitekoon käytettävä summa. Joulun jälkeen vastaus lienee useimmilla se, että johonkin pieneen kivaan voin / saan vähän "tuhlata" , vaikka toisaslta takaraivossa jyskyttääkin järjen ääni, tarvitsenko tätä ihan oikeasti, onko tämä nyt järkevää, olisiko tämänkin summan voinut laittaa säästöön kesälomareissua varten??


Alennusmyynneistä kannattaakin mielestäni "metsästää" juuri niitä tuotteita joista on kenties jo pidemmän aikaa haaveillut, mitä aidosti tarvitsee, mitä kotoa puuttuu tai ostaa niitä lahjoja ns. varastoon vuoden varrella juhliaan viettäville.Minun ostokseni mitä luultavimmin keskittyvät lähinnä vaatteisiin ja sisutukseen.


No niin...on sitten nähty ja koettu alet:) Eikä mennyt edes "kuppi nurin"! Kiertelin, katselin ja hypistelin sitä ja tätä, yritin pitää pään kylmänä ja kuunnella järjen ääntä ja onnistuinkin mielestäni siinä ihan kelvollisesti. Ihmisiä oli kyllä liikkeellä, mutta mitään valtaisaa ruuhkaa ei ollut havaittavissa. Mitä ostosteissusta sitten tuli hankittua? Ostin jo pitkään haluamani Torstain collegetakin, joka oli vihdoinkin alennettu -60%, tämä oli ehdottomasti paras löytöni! Ostin myös pari puseroa, housut ja koruja.


Olen alehankintoihini tosi tyytyväinen, housut tosin pitää käydä vaihtamassa, Mangon mallistojen kokoluokitus on tosi pieni ja otin heti nroa suuremman koon, kuin mitä tavallisesti käytän, mutta olisi saanut olla vielä kokoa isompi, joten toivon saavani housut vielä vaihdettua. Sää täällä on taaskin ihan surkea, se on harmillista ja kuvaamaankaan ei ulos ole mitään mieltä lähteä, odotan niin valon lisääntymistä ja kirkkaita, aurinkoisia päiviä, nyt taidan sensijaan keskittyä konvehtien popsimiseen ja naistenlehtiin:)Mukavaa perjantaita!!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos