Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 19. joulukuuta 2017

Onko hommat hallussa?

Minä kun vannon aina suunnittelun tärkeyttä, niin nytkin makoilen sängyllä ja teen kovasti ajatustöitä, siis suunnittelen mitä sitä alkaisi tämän bloggauksen jälkeen puuhastelemaan? Kävin jo ostamassa uuden kuusenalusmaton, kun vanhasta aika oli jo jättänyt ( voi olla, että varaston uumenista jostakin olisi voinut löytyä toinenkin, mutta nyt on uusi kuitenkin hankittuna). Työviikko ennen joulua ja vuoden vaihdetta tuppaa joka vuosi olemaan aika kiireinen...ja silloin myös usein tietotekniikka alkaa kiukutella, kuten tänään, en päässyt kirjautumaan ohjelmiin ja uusia hommia tuli tasaiseen tahtiin lisää, onneksi kaikkeen yleensä saa nopeasti apua ja hommat alkaa taas luistaa,  on kiva jäädä joulun viettoon, kun saa työpöytänsä tyhjäksi.


Ihana kolleegoiden tarjoama joululounas on tiedossa loppuviikosta ja perjantaina lopetellaan ajoissa ja aloitetaan joululoma, ihanaa ja odotettua! Kuinkas siellä vieläkö pitää puurtaa, vai oletteko jo lomilla? Onko lahjoja hankkimatta, kuusi vielä ostamatta ja jouluahdistus kolkuttelee... sata ja yksi asiaa hoitamatta ja päänsärky muistuttas puristavana ohimolla??Vai kuulutko siihen onnellisten joulunodottajien joukkoon, jotka voivat valehtelematta todeta, että mulla on hommat ihan hallussa, eikä minkään sortin joulustressiä, jos voit, niin onnittelut, ihana tunne. Täytyy sanoa, että itselläni on aikas hyvä fiilis ja melkolailla hommatkin hallussa.


Nyt tälle viikolle on kyllä vielä useampikin asia hoidettavana, suurimpina joulun ruokaostosten ja viimeisten lahjojen hankinta. Torstaina kuusi sisään ja sen koristelu ja lauantaina paistan laatikot.Näin täällä jouluviikko etenee.Nyt lopetan tämän postauksen ja lähden hoitelemaan tälle päivälle allokoituja puuhiani, ihanaa ja stressitöntä viikon jatkoa♡
1 kommentti:

  1. Eikös sitä niin sanotakkin että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty:) Joulupuuhasteluja on kyllä tosiaan kiva tehdä jos ei turhia stressa ja niistä nauttii! Ihania joulunalus puuhia♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos