Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 1. joulukuuta 2017

Nyt se on täällä♡

Punainen ihana joulukuu, odotettu ja kaivattu, olet vihdoinkin täällä...marraskuuta en kaipaa lainkaan, onneksi se oli ja meni! Joulukuu otan sinut avosylin vastaan ja rutistan lujasti ja toivotan ilolla tervetulleeksi. Tästä alkaa joulun taika; salaisuudet, piparien tuoksu, kuumat glögimukit  ja toivottavasti lumen  narskunta kenkien alla,  sekä kynttilöiden lepattavat liekit:) Adventtikalentereiden ekat luukut on avattu, tästä se joulunodotus nyt virallisesti on sitten aloitettu.


Ympäristöön on viime viikkojen aikana ilmestynyt myös yhä enemmän jouluvaloja, pihapiirien puissa ja pensaissa, sekä terasseilla, parvekkeilla ja ikkunoissa loistaa. Kauniista jouluisesta maisemasta puuttuu enää se lumipeite, mutta sitäkin on jo lupailtu, joten eihän tämä joulukuun alku ole yhtään huonoissa kantimissa, vaan päinvastoin, oikein lupaavissa ja odottavissa:)Monissa blogeissakin avautuu tänään ensimmäinen kalenterin luukku.Päivän aikana on kertynyt jo aika kivasti lunta, vaikka märkäähän se on, mutta luonto näyttää heti niin kauniilta, toivottavasti huomenna on pikku pakkanen ja saa kuvattua, koska sunnuntaiksi 1.adventiksi on luvattu plus asteita, kunnes sitten taas alkuviikosta pitäisi kylmetä. Joulutunnelman luo kyllä lumi maassa. Tänä viikonloppuna on itselläni ainakin tarkoitus nyt sitten aloittaa ne jouluvalmistelut ja odotankin jo ihan innoisssni, että pääsen aloittelemaan. Ensi viikolla on keskellä viikkoa itsenäisyyspäivä,  se katkaisee myös mukavasti viikkoa ja antaa kokonaisen päivän aikaa tehdä jouluvalmisteluja, minulla se  tarkoittaa piparien leivontaa, se on perinne, joka toistuu vuosittain, iltaohjelmaan kuuluukin sitten kynttilöiden sytytys ja juhlien seuraaminen tv:stä.Huomenna aijon nauttia kaupungin jouluasusta, kävelemällä ja kuvaamalla, joulumarkkinoille haluan mennä päiväsaikaan , mutta toisaalta olisi kiva nähdä hämärässä Suomi 100 valaistut rakennuksetkin ja Esplanadin puiston jouluvalot, olin viime vuonnakin Tuomaan markkinoilla ja ensi viikonloppuna kutsuukin sitten jouluinen Porvoo, sitä odotan  myös innolla. Taidan pikkujoulun iloksi leipoa nyt viikonlopulla torttuja kahvipöytään ja juoda glögiä. Kun olin pieni vietimme viikonloput mökillämme ja pikkujoulu ei tehnyt poikkeusta, muistan hyvin miten meillä oli usein pieni pikkujoulukuusi,  johon askartelimme itse koristeet. Huonekuusi ajaisi kivasti sen asian, luulenpa että moni onkin hankkinut sellaisen kotiinsa, se kun on nykyään melkoisen trendikäs huonekasvi.


Miten te aijotte viettää pikkujoulua?
3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Me vietettiin eilen kaverin kanssa pikkujouluja, muita pikku jouluja ei olekkaan luvassa. Ellen sitten innostu lasten kanssa viettämään pikkuisia jouluja, hyö voisvat tykätä kyllä. Ennen aina järjestettiin lasten pikkujoulut, joihin hyö sai kutsua kavereitaan. Ihania muistoja.

    VastaaPoista
  2. Kauniit kuvat! Ihanaa joulukuun ensimmäistä viikonloppua! <3

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos