Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 16. joulukuuta 2017

Kivoja joulupuuhia lauantain ratoksi

Tämä lauantai alkoi tonttutouhuilla, minä paketoin tähän asti ostamani lahjat, vielä ei ole ihan kaikkia joulumuistamisia hankittu, mutta eiköhän sekin homma loppuun saateta viimeistään ensi viikon kuluessa. Paketointi on melko aikaa vievää puuhaa, joten kannattaa varata rauhallinen hetki ja hoitaa homma, tai paketoida sitä mukaa kun hankintoja tekee, ettei mene "yötöiksi":)Joulukukat kuuluvat ehdottomasti jouluun ja hyasintit hankin jo jokin aika sitten, mutta ne odottelevat  vielä  viileässä terassilla aikaa jolloin teen asetelmia, tänään hankin kauppareissulta amaryllikset, olen yleensä onnistunut hankkimaan ne juuri sopivaan aikaan, jotta ne ovat avanneet upeat kukkansa juuri pyhiksi, yleensä ostan kirkkaan punaisen, ja niin nytkin, mutta ostin myös kaksivärisen puna-valkoisen, joka kuvissa näytti tosi kauniilta, odotan kovasti millainen omastani tulee.


Sain tehtyä myös ruukkuihin jouluasetelmat. Minulla oli ruukuissa hopeaheinää tai mikä sen nimi nyt ikinä mahtaa ollakkaan? betonista tekemäni kurpitsat ja kaksivärisiä erikoita, sekä koristekaali nyt lisäsin käpyjä, ruusunmarjoja, mustikan sekä puolukanvarpuja sekaan ja kas jouluasetelmat koristavat sisäänkäyntiä. Täysin ilmaiset luonnonmateriaalit luovat kivaa jouluista tunnelmaa ulkoistutuksiinkin.


Viime viikonloppuna ollessani jouluostoksilla löysin huippu söpöt tähti kipot, vähän jäi harmittamaan etten ostanut näitä myös toisen värisinä, mutta tykkäsin kovasti näistä valkoisista ja onneksi nämä sentään kotiutuivat meille;) Onko teillä joulukattaukseen eri astiat, kuin mitä tavallisesti käytätte? Astioilla, serveteillä, kynttilöillä, erilaisilla pöytäkoristeilla ja liinoilla saa luotua kauniita kattauksia, jos arkena ei aina tule panostettua niin kovasti, niin juhlapyhinä siihen on oiva tilaisuus.☆Joulunodotustunnelmia☆

3 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja upeat asetelmat♥ Tuo paketointi on ihan hauskaa puuhaa kun sen saa tehdä rauhassa ajan kanssa, kupponen glögiä ja joululaulut soimaan:) Hyvää kolmatta adventtia♥

    VastaaPoista
  2. Kauniit paketit ♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos