Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 12. joulukuuta 2017

Ilmastonmuutos on tosiasia!!

Jokainen varmasti uskoo jo, että ilmastonmuutos on totta...tänään ainakin täällä pääkaupunkiseudulla se tuskin jäi keneltäkään huomaamatta. Heti aamusta alkoi räntää tulla reippaasti ja se jatkui koko päivän, iltapäivällä kaaos oli valmis, loskaa oli kertynyt töistä lähtiessäni jo sentti tolkulla, bussia vaihtaessani hyppäsin loskan sekaan, syys saapikkaistani vesi lorahti suoraan sisään ja sukat, sekä saapikkaat lotisivat, tuntui kovin mielyttävältä?!? Aurauskalustoa ei näkynyt ainakaan minun reitilläni ja tykkylumiloska oli katkonut puiden oksia siellä täällä.Tällainen kaverikin ilmestyi pihalle, ennenkuinn sade muuttui vedeksi:)


Tuntuu, että näitä "ääri sääolosuhteita" on nykyisin yhä enemmän, kylmät kesät, lumettomat tai huippulumiset talvet, tulvat, jatkuvat sateet ja tuulet, myös muualla tulvat, mutavyöryt, maanjäristykset, hirmumyrskyt ja metsäpalot!!
Kaaoksessakin voi löytää jonkinlaista kauneutta! Kauppaan kävellessäni otin muutamia kuvia ulkona. Huomiseksi tänne onkin sitten luvattu ihan päinvastaista säätä, ensin tämä ilta ja yö sataa silkkaa puurovettä ja sitten pitäisi valjeta kaunis päivä??


 Minkäslaisessa säässä te olette päiväänne viettäneet? 

3 kommenttia:

  1. Kyllä kuulosti tutulle. Juuri tuollaista oli meilläkin. Aamulla mentiin ihan paljaalla maalla töihin ja töistä palattiin sohjossa kahlaten.

    VastaaPoista
  2. Hienot kuvat ja kylläpä on tosiaan muuttuvainen nykyään tuo sää..Johan siinä on luonto/eläimetkin ihmeissään..kun ensin sataa lunta/kunnon pakkanen ja heti kohta kaikki sulaa pois,sataa vettä ja lämpö asteitakin on reilusti..Täällä satoi eilen oikein kunnolla lunta ja vieläkin on kaunis lumipeite maassa:) Leppoisaa viikon jatkoa♥

    VastaaPoista
  3. Mikä pyry siellä! Sää on tosiaan ollut nyt todella vaihtelevaa, kaikkea tulee vedestä lumeen, ja tuntuu, että joka toinen päivä maa on mustana ja sitten tulee taas kinoksia. Ehkä aika kuultaa muistot, mutta parikymmentä vuotta sitten talvet olivat kyllä erilaisia..

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos