Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 11. joulukuuta 2017

Hitaasti, mutta varmasti kohti joulua

No niin se olisi sitten pari viikkoa jouluun, päivää vaille...eilen tuli leivottua, vähän siivoiltua ja käytyä vähän jouluostoksillakin ja metsässä keräämässä puolukan ja mustikan varpuja, sekä käpyjä joulukukkaistutuksiin ja koristeluihin. Oletin, että ostoksilla olisi ollut valtavasti ihmisiä, mutta sainkin yllättyä melkoisesti,  sillä toki ostoskeskuksessa oli meidän lisäksemme muitakin, mutta mitään valtavaa ruuhkaa ei kuitenkasn ollut. Ainoa paikka missä oli kassoille jonoa oli kirjakauppa. Tuosta ostosrupeamasta ei siis jäänyt mitään kauhunsekaista kokemusta.


Tänäänkin on töiden jälkeen ehtinyt puuhastella jo yhtä ja toista. Päätin eilen jo, että osa matoista tampataan tänään ja jätetään terassille tuulettumaan, koska ei sada ja on viileää, lunta ja kunnon pakkasia, en nyt tänä vuonna jäänyt odottelemaan, koska sellaisia ei välttämättä ennen joulua enää ehdi edes tulla.Toinen tällepäivälle allokoitu homma oli torttujen leivonta ja senkin sain hoidettua, olen kyllä mielissäni...vielä olisi pastejoiden leivonta hoidettavana ja sekin on tämän viikon "tehtävälistalla". Kun tekee pienin erin jouluvalmisteluja, ei hommista tule ns. pakkopullaa, vaan ne on lähinnä mukavia valmisteluja:)


Olen vieläkin vähän hurmiossa niistä ihanista viikonlopun aikana vierailemistani Loviisan joulukodeista. Keskustelimme ystävättäreni kanssa, että olisimmeko itse valmiita osallitumaan tuollaiseen tapahtumaan ja toivottamaan , vain pari viikkoa ennen joulua vieraat ihmiset tervetulleiksi tutustumaan omaan jouluiseen kotiimme? Totesimme, että emme taitaisi olla:)Mutta aivan ihanaa, että joku on tuollaiseen halukas osallistumaan. Entäpä te, olisitteko valmiita avaamaan kotinne tuollaiseen tapahtumaan osallistumalla?


Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Minä varmaan viihtyisin myös sillä kodin avaamispuolella. Meillä vain ei ole sellaista kotia, jonne olisi tulijoita:D.

    VastaaPoista
  2. Mukava on tosiaan pikkuhiljaa laitella! Kiva olis nähdä ihmisten joulukoteja, meillä on muutenkin mökin ovi aina auki ja väkeä tulee ja menee ettei siinä muutama ylimääräinen vierailija varmaan missään tuntuisi:) Leppoisaa alkanutta viikkoa ja joulun odottelua❤

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos