Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 7. marraskuuta 2017

Yllätysten päivä

Marraskuisen viikon alku,  lämmintä +8-astetta ja sumuisen harmaa päivä...taas (siis eilinen maanantai oli) illalla join Marlin vaaleaa glögiä, joka sopii täydellisesti tähän marraskuuhun,  sanalla sanoen omppupohjainen mukavasti mausteinen maku, miellyttää makuhermojani, ei vielä liian jouluinen, mutta saa kuitenkin ajatukset jo vähän sinne päin:) Mietityttää kauanko tällainen sää tällä kerralla kestää, onko jouluna lunta, vai viheriöikö nurmi ja lotiseeko vesi? Toki ymmärrän, että se on asia johon ei vaan pysty vaikuttamaan ja johon niitä sateisia ja leutoja jouluja on nähty useampiakin.


Tähän marraskuulle kannattaisi keksiä mahdollisimman paljon niitä kivoja asioita, tapaamisia ja hommia joita nyt ehtii hyvin hoitaa, ennen varsinaisia joulutouhuja. En ole käynyt edes kuvaamassa viime aikoina, viime lauantaina oli ihan hetken aikaa näkyvissä sateenkaari...en muista olenko koskaan aiemmin nähnyt marraskuussa sateenkaarta? No kertahan se on ensimmäinenkin, minulla oli sattumalta kamerakin
mukanani, vaikka en kuvaamaan ollut menossakaan, mutta kuvista ei kyllä tullut julkaisukelpoisia.


Tänään onkin sitten ollut kertakaikkisen kaunis päivä, harmi ettei se osunut viikonloppuun, kun olisi ollut aikaa nauttia siitä ulkoillen. Pimeä hiipii jo puoli viiden tienoilla, enkä ole enää pimeällä kovin innokas lähtemään ulkoilemaan, varsinkaan, kun ei ole luntakaan, eikä kuvaaminenkaan pimeässä ole kovin houkuttelevaa.


Tänään päivääni osui kaksi kivaa yllätystä...saimme toisen työkaverini kanssa yhteisen joulukalenterin huoneeseemme yhteiseltä työkaveriltamme ja sain korvikset ystävältäni, ihan vaan syystä, että ne kuulemma olivat ihan minun näköiseni:) hänen mielestään, ja niin olivatkin... ihanaa huomaavaisuutta, kyllä lämmitti♡Näin se marraskuinen päiväkin voi  vaan olla ihan kelpo. Mitenkäs sinun päiväsi on sujunut?


Oletteko muuten huomanneet,  että esim. Ifolor ja muutkin valokuva firmat mainostavat jo kovasti ensi vuoden kalentereita, joulukortteja ja muita joululahjoiksi sopivia tuotteitaan? Jos siis olet ajatellut teetättää kuvistasi lahjoja, toimi nyt.


2 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat! Olipas kivoja yllätyksiä päivään, hauskoja piristyksiä:) Tuo glögi on kyllä niin herkkujuomaa,varsinkin jos on pikkuisen vilakat kelit:) Täällä päivä sujahti nopsasti kaappien siivouksessa..Mukavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia. Kyllä tuo luonto on käsittämätön <3 Kivoja yllätyksiä! Meillä ollut vähän huisketta, lekurikäyntejä ja töitä... onneksi kerinnyt vähän puuhastella kotonakin :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos