Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Se päivä vuodesta

Onnittelut ihan jokaiselle isälle! Tänään on teidän päivänne ja monissa perheissä lapset ovat askarrelleet isänpäiväkortin ja lahjan isälle, päiväkoti ikäisten isät kenties käyneet jo viikolla isänpäiväkahveilla lapsensa päiväkodilla. Kakku, hyvä ruoka ja isän kanssa yhteinen ajanvietto lienevät niitä tyypillisimpiä juttuja, joita isäpäivään monissa perheissä kuulu, ja pappoja ei toki sovi unohtaa, heitä juhlitaan saman kaavan mukaisesti vierailemalla isovanhemmilla.


 Ihan marraskuulta ei luonnossa kyllä näytä?!Säätila ei ollut häävi edelleenkään...tosin juuri aamupäivällä ei näyttänyt satavan, joten ulkoilukin onnistui. Täytyy nyt kyllä rehellisesti todeta, että teki kovasti mieli päästä jo ulkoiluttamaan itseään, sekä kameraansa. Toki ulkoilla voi sateellakin, pukeutumalla vaan sään mukaisesti ja voi sitä kuvaillakkin, vaikka sataisikin, tosin ei se samanlaista tietenkään ole, kuin poutasäässä.


Närhi pysähtyi edes hetkiseksi kuvattavaksi


Tämä kuva vähän pistää naurattamaan, kovin on apea kaverin ilme:)

Päätin sitten, että kyllä ulos on lähdettävä ja edes muutama kuva napattava...ja kuten monesti aiemminkin, kannatti lähteä...metsän reunalla korviini kantautui kovaa "rääkynää"...ajattelin, että jotkin linnut siellä elämöivät ja poikkesin kävelytieltä metsän puolelle. Ensin en nähnyt linnun lintua, mutta ääni kuului jo lähempää ja yllätyksekseni närhi/t siellä elämöivät...melko säikkyjä olivat ja pienikin liikkeeni sai ne liikkeelle. Metsästä löytää aina kuvattavaa, niin nytkin, tein reilu tunnin happihyppelyn marraskuisessa metsässä ja se teki niin hyvää.Isänpäiväkakku oli valmisteltu eilen muuten valmiiksi, mutta koristelut kakun päältä uupuivat vielä. Ne ehti tehdä hetki ennen kahvihetkeä:) Isänpäivä lounaan jälkeen oli sen vuoro.

Mukavaa isänpäivän iltaa!!

3 kommenttia:

  1. Luonto ei tosiaan ihan marraskuiselta näytä, vaikka lehdet ovatkin tippuneet, niin silti näky on aika syksyinen vielä. Hyvää isänpäivän iltaa! :)

    VastaaPoista
  2. Alkaa olla se aika, että töihin lähtiessä on pimeää ja samoin kotiin palatessa. Ainakaan ei arkena pääse kuvaamaan ja viikonlopusta toiseen on luvassa sateita! Kerrassaan surkeaa...:( Isänpäivä on selkeästi paljon rennompi päivä kun äitienpäivä! Kaikki kirjoittelukin aiheesta on silleen paljon sallivampaa, isän sallitaan tehdä virheitä, olla originelli ja katua myös sitä, ettei ole ollut lastensa elämässä kovinkaan paljon. Silti voidaan valita vuoden isäksi! Sallittaisiinpa se äideille myös, saisi heittää tuon pyhimyksen kehän nurkkaan! :)

    VastaaPoista
  3. Niin kauniita kuvia, luonnossa on niin paljon kaunista..siellä on mukava liikkua♥ Kakku näyttää herkulliselta! Oikein ihanaa alkanutta viikkoa sinne♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos