Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 11. marraskuuta 2017

Reissu viikonloppu

Kävin viime viikonlopulla läpi viime kesänä tekemiäni postauksia ja katselin kuvia  oih ja voih, vaikka viime kesä ei mikään "helmi" säiden puolesta ollutkaan, niin kyllä oli kiva huomata miten paljon lopulta tuli puuhasteltua ja miten kivoja kuvia oli kertynyt. Syksylläkin on tullut kuvattua, vaikka valokuvaamisessa sää onkin näytellyt  sitä pääroolia. Nyt marraskuun puolessa välissä ei ole vielä tullut niitä talvisia kuvia, niitä siis odotellessa.


Tulevallekaan viikonlopulle ei ole luvattu mitään huippu keliä, joten jokaisesta valoisasta ja sateettomasta hetkestä kannattaa iloita ja jos mielii kuvata olla valmiina, kuin "hurinki sotaan"...mitä se nyt sitten tarkoittaakaan?
Eilen tuli se punainen kuori, siis se postin lähettämä joulukorttien lähetystä varten, jossa lähetetyt kortit menevät 0.95 sentin merkillä ennen joulua perille.Viikonloppuna voi hyvin askarrella kortteja tai muuta jouluista, laittaa vähän kaamosvaloja tai poltella kynttilöitä ja aloittaa glögikauden, ellei sitä vielä ole tehnyt.Minä hyppäsin junaan ja reissaan viikonlopuksi maaseudulle. Junassa voi ajankuluksi kirjoittaa vaikkapa tätä blogia, kuten juuri nyt teen :)Toivoisin, että saisin otettua muutamia kuviakin viikonlopulla...junalla matkustus tuntuu olevan todella suosittu matkustusmuoto,  nimittäin juna jolla minäkin matkustan oli varattu tupaten täyteen, ei ainoatakaan istumapaikkaa yhdessäkään vaunussa, joita junassa on  monta...ainoat  kaksi viimeistä paikkaa oli lemmikkien kanssa matkustaville ja lisämaksulliset, no ei auttanut sellaisen otin, vaikkei minulla lemmikkiä olekkaan!? Saa nähdä onko monta koiruutta tai kisumisua matkaseurana:)??


Mukavaa viikonloppua kaikille, palaillaan sunnuntaina viikonlopun kuulumisiin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos