Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 2. marraskuuta 2017

Pieni ele, joka saa hyvälle tuulelle!

Tänään  aamulla varhain taivaanranta näytti mustanpuhuvalta, mutta tumman välistä näkyi vaaleampaa ja kun hieman lisää valaistui alkoi jo erottamaan myös pinkin ja oranssin sävyjä. Hyppäsin bussiin ja luin kännykästä uutisia ja blogeja, kunnes laitoin puhelimen reppuun ja jatkoin työmatkaa ajatuksiini vaipuneena.
Havahduin kuitenkin,  kun mieshenkilö tapitti minua suoraan silmiin ja toivotti reippaasti huomenet istuutuessaan viereeni.Vastasin tietysti toivotukseen, luultavasti hölmö hymy naamaltani paistaen, koska tästä mukavasta eleestä tuli kiva olo.


Noinkin pienellä eleellä, kuin toivottamalla aamun työmatkabussissa ventovieraalle huomenta voi saada jo pienen ihmeen aikaan...nimittäin pelastaa jonkun ankeahkon aamun...ihana ele, joka lämmitti ainakin minua. Vaihtaessani itse toiseen bussiin sen kuljettaja tervehti niinikään jok'ikisen bussiin tulijan. Joskus todella pieni ja mitätön ele voi tehdä todella ison ja merkityksellisen vaikutuksen. Kiitos, ole hyvä, anteeksi tai se tervehdys voivat olla juuri tällaisia pieniä eleitä.


Onko sinulle joskus käynyt jotakin vastaavanlaista, joka lämmitti mieltäsi? Tai oletko itse joskus saanut jonkun todella pienellä asialla hyvälle tuulelle? Ja parasta näissä jutuissa on se, että mitä luultavimmin molemmat osapuolet ovat yhtä iloisia ja mielissään. Meistä jokainen kaipaa silloin tällöin vähän piristystä ja sellainen voi olla vaikkapa kahvikutsu, soitto, tapaaminen  tai ihan vain toisen kuunteleminen...pieni pyyteetön ele.


Hyvää torstai iltaa!!


5 kommenttia:

 1. Hymyllä usein pääsee pitkälle :) Ja kiitoksella. Yritän aina muistaa kertoa, kun saan hyvää palvelua, koska jokainen joka työtään tekee, tarvitsee aina joskus kuulla, että onnistuu siinnä hyvin :) Toki siviilissäkin kiitosta tarvitsee jokainen. Ehkä olemme vähän kissamaisia? ;) (äitee aina sanoo: Kissa kiitoksella elää)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hyvästä ja huomaavaisesta palvelusta on kiva antaa palautetta ja niin teen itsekkin.

   Poista
 2. Olipas ihana piristys aamuun! Tuo on niin totta, että joskus hyvinkin pienellä eleellä voi saada suuren ilon aikaan:) Mukavaa päivää❤️

  VastaaPoista
 3. Hurmaavia kuvia! Pienet eleet, sanat ja ilmeet, voivat merkitä yllättävänkin paljon :) Itsekin ilahdun juuri tuollaisista pienistä asioista.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos