Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 11. marraskuuta 2017

Persoonallisuustestit & isänpäivä valmisteluja

Viikonlopun vietto aloitettiin täällä eilen töiden jälkeen" vetäisemällä" kunnon päikkärit, ai että miten piristi:) Syksyisellä työpaikan kokousmatkalla olin mukana määriteltäessä erilaisia persoonia ja miten ne toimivat työyhteisössä, eilen Piia kirjoitti blogissaan: La la Lilja,  jatkoa omaan aiempaan postaukseensa erilaisista persoonallisuustyypeistä ja laittoi linkit mistä pystyy selvittämään oman tyyppinsä. Olen kyllä hyvin tietoinen omista vahvuuksistani ja heikkouksistani, mutta silti olin innokas selvittämään vielä yksityiskohtaisemmin omaa persoonallisuuttani tämänkin testin kautta. Joten ei muuta kuin suoraan asian ytimeen...


Oli oikeastaan jopa huvittavaa huomata miten testin tulos, ei yllättänyt  oikeastaan millään lailla. Olen k.o testin perusteella persoonallisuustyyppi 8, eli vahva vaikuttaja. Testissä listattiin kyseisen persoonallisuustyypin hyviä ja ei niin hyviä ja mairittelevia ominaisuuksia. Minun oli melko helppo valita testissä eri vaihtoehdoista mielestäni parhaiten itseäni kuvaavat, toki oli kohtia joissa oli vähän mietittävä, mutta yritin tehdä päätöksen nopeasti ja valita sen kumpi tai mitkä vaihtoehdoista selkeästi sisälsivät enemmän minua kuvaavia ominaisuuksia.


Persoonallisuustyyppini on 8, vahva vaikuttaja.

Parhaimmillan tämä tyyppi on; Vahva, suurisydäminen ja suojelevainen, rohkea ja rehellinen, kun taas huonoimillaan; vaativa, määräilevä ja pelottava!! Toivottavasti en kuitenkaan pelottava kenenkään  mielestä!

Voimakastahtoinen, itsevarma, järkkymätön, oman tiensä kulkija, päättäväinen, pääsee nopeasti jaloilleen vastoinkäymisten jälkeen. Kyllä! juurikin näin, minä se olen:) Oikeudenmukainen, suora, itsevarma, järkkymätön, riippumaton, tinkimätön, johtaja, voimakastahtoinen, kallio, yrittäjähenkinen ja haastava.


Varsin hyvin tunnistin itseni kyseisestä persoonallisuustyypistä. Ainoat ominaisuudet, jotka varsinaisesti pistivät miettimään olivat: pelottava, johtaja ja yrittäjähenkisyys?!? Vaikea tunnistaa piirrettä itsestään, että olisi pelottava tai johtaja...hmmm, nämä vaativat vähän enemmän itsetutkiskelua:)?? En liioin ole koskaan miettinyt ryhtyväni yrittäjäksi, vaikka testin mukaan sellaiseen soveltuvia ominaisuuksia  löytyisikin.
Tällaiset persoonallisuustestit ovat suuntaa antavia ja monilla löytyykin niitä omia luonteenpiirteitä/ ominaisuuksia eri tyypeistä. Oletko sinä osallistunut tällaiseen persoonallisuustestiin tai oletko itse tehnyt sellaista? Löysitkö tuloksesta itsesi, osuiko määritelmä persoonallisuudesta yksiin oman mielikuvasi kanssa siitä millainen olet?


Tänään on kaiketi jollakin tasolla tässä huushollissa aloiteltu jouluvalmistelut, auts...joko nyt?? Uunissa ei nyt sentään vielä paistu piparit, vaan isänpäivän kakkupohja. Kaupassa käydessäni täydensin kyllä glögivarastoamme, sekä vilkuilin torttutaikinoita pakastealtaassa, mutta ehei, ne eivät sentään päätyneet ostoskoriini vielä...ostin kuitenkin joulukortteja, en tosin itselleni, vaan äidilleni, jonka puolesta olen jo muutamana vuonna kirjoittanut kortit, jotka hän sitten itse lähettää. Kaupoissa tuntui olevan paljon ihmisiä lieneekö syy sitten huomisessa isänpäivässä, viikonlopun surkeassa säässä, vaiko lähestyvässä joulussa, mene ja tiedä?


Mukavaa lauantaita!! 

4 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat♥ Välillä nuo päivänokoset tekee niin poikaa:) Nuo persoonallisuustestit on kyllä jänniä, kun joskus ne tuntuvat osuvan aika napisti oikeaan:) Täälläkin on pikkuisen jo alettu jouluvalmisteluja miettimään.. Mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  2. Olipas mielenkiintoista lukea enemmän sinun tuloksista! Ilmeisen hyvä testi, kun sinullakin osui tulokset kohdilleen :) Minäkin olen jo joulukortteja ihastellut ja haaveillut joulutortuista, kohta niitä voisi jo ostaa. Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Yritän pinnistellä torttujen kanssa pikkujouluun asti, etten ennen sitä maistelisi:) Testi oli tosiaan yllättävän osuva!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos