Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 30. marraskuuta 2017

Onneksi huomenna koittaa joulukuu

Onneksi kuukausi vaihtuu huomenna joulukuuksi, sillä eilisestä illasta saakka minulla on ollut koko tämän marraskuun huonoin fiilis, likipitäen kaikki on vain ja yksinomaan ärsyttänyt. Ei auta vaikka kuinka yrittää kääntää asiat positiivisiksi, muistuttaa itseään asenteen merkityksestä ja väsymys on tajuton, työmatkoilla bussissa kotiinpäin nuokun ja säpsähtelen, koska meinaan vaipua talviunille tai ainakin horrokseen. Aamulla on pilkkopimeää ja sataa joko kaatamalla tai tihuttamalla tai jokatapauksessa ainakin jollakin lailla, päivä ei valkene, päivät ovat vain harmaita eri sävyissä ennen sysipimeää! Tästä postauksesta on nyt leikki kaukana, niin on negatiivis sävytteinen tämä, pahoittelut siitä, mutta lupaan jo nyt, että huomenna kaikki on toisin:) ei siis syytä huoleen, minähän en kauaa syvissä vesissä vello!!


Ja minä olen sentään peruspositiivinen ihminen, mutta alan jo epäilemään sitäkin, niin kova "angsti/ällötys" on syönyt nyt naista...luottofarkutkin tuntuu kutistuneen pesussa ja syön makeaa jokaisessa sopivassa ja sopimattomassakin kohtaa,  oi tammikuu pelonsekaisin tuntemuksin odotan sinuakin jo saapuvaksi, koska silloin on tahdin muututtava, on ehkä ihan pakko olla ilman makeita herkkuja, avata kuntosalin raskastakin raskaampi ovi ja hikoiltava säännöllisesti hyvinvointinsa eteen!!


Sitä ennen on vielä nautintolistalla jouluherkut...leivonnalla täällä huushollissa on tarkoitus tänäkin viikonloppuna aloitella jouluvalmisteluja. Eilen kauppareissulta kotiin päätyi jatkojohto, jotta varmasti saa kaikki mahdolliset jouluvalot kytkettyä, ja kynttilöitä lisää, etteivät vaan pääse loppumaan pyhien aikana, joulusuklaita päädyin toistaiseksi vain tutkailemaan ja tarkkailemaan tarjontaa. Leivonta tarvikkeet odottavat kaapissa viikonloppua. Yritän välttää edes joulunalus stressin, vaikka eilen illalla sekin yritti saada minusta niskalenkin, hyödyttääkö/kannattaako nähdä muutaman pyhäpäivän takia, niiiiiin paljon vaivaa? Leipoa monena monituisena päivänä ja siivoilla, hiki päässä?Olen kuitenkin päättänyt, että lauantaina otan omaa aikaa ja haen sitä joulutunnelmaa vaikka kiven kolosta...toisinsanoen, kuten jo aiemmassa postauksessani kerroinkin, niin suunnitelmissa on mennä isolle kirkolle ihmettelemään ja kuvailemaan. Kuten olen teille  lupaillut, niin jo viime joulusta tutut tontut ilmestyvät nyt myös blogiin...tänään ihailin taas joulukoristetarjontaa erään liikkeen tarjoamana, oi mitä ihanuuksia olikaan tarjolla♡


Onneksi huomenna marraskuu on vain muisto:) 

1 kommentti:

  1. Hus hus masentava marraskuu ja tervetuloa ihana joulukuu:) Hienot kuvat ja suloinen tonttupari♥ Minusta noita joulupuuhasteluja täytyy tehdä silloin kun hyvältä tuntuu, mukava olisi myös säästyä joulustressiltä! Leppoisaa marraskuun viimeistä iltaa♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos