Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 23. marraskuuta 2017

Ideoita pukkaa...

Hei, ennen tätä surkeaa räntä-ja vesisateen kastelemaa yökkipyökki keliä ehdin kerätä pikkusen sammalta ja jäkälää, pikkukävyt on kerätty...no pakko myöntää viime vuoden syksynä...piti silloinkin jotakin niistä askarrella, mutta näyttää siltä, että eipäs ole tullut tehtyä mitään?! Mutta nyt tänä joulunalusena niille löytyy käyttöä!

Tähän asetelmaan tarvitaan laakea lasinen sylinteri kulho tai mikä tahansa vastaava, voihan asetelman toki tehdä vaikka tarjottimelle tai lautaselle, jäkälää, sammalta askartelu sieniä, käpyjä, kuivattuja marjoja, käsipeili, josta tulee lampi, oksia, pieniä muovieläimiä, tonttuja ja keijuja, koriste tai aitoa hiekkaa, pumpulia lumeksi ja ihan mitä oma mielikuvituksesi nyt sattuukaan keksimään. Sitten vaan rakentelemaan oma satumetsä asetelmaksi, koristeeksi hyllylle tai pöydälle tai vaikkapa joulukukan asemasta joulutervehdykseksi.


Tonttumetsää voit rakennella, keksimällä vaikkapa tekohavunoksista kuusia metsään, oksista tai risuista valkoiseksi spreyaamalla huurteisia puita...päästä luovuus irti ja voit luoda sadunhohteisen pienoismetsän:)


Metsälampi saadaan käsipeilistä, jonka voi "kätkeä" sammalten, jäkälien tai hiekan avulla helposti asetelman pohjalle lammeksi.


Keijut, tontut, peurat tai muut metsän eläimet  saavaat asetelmaan eloisuutta ja tunnelmaa.


Lammen rannalla...


 Sammal-jäkälämättähällä on mukava levähtää hetkinen


Mukavaa viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos