Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 9. marraskuuta 2017

Ideapankit

Monille varmasti ihan tuttu sivu, josta löytyy ohjeita, reseptejä, ideoita ja vaikka ja mitä ja ei voi kuin ihmetellä miten idearikkaita ihmiset ovat, niin hienoja askartelu yms. ideoita tuo sivusto suorastaan pursuaakaan! Ja mikä sopisikaan juuri tähän hetkeen, tähän vuodenaikaan paremmin kuin hyvät ideat ja ohjeet joiden avulla voi loihtia vaikka mitä kivaa, lahjaksi tai iloksi itselle, tehdä ihania käsintehtyjä joulukortteja,joita on kiva tehdä ja ihana lähettää, jos et vielä ole vieraillut Pinterestissä, niin käyhän ihmeessä tutustumassa, luulenpa, että jäät jumiin sivustoon:)


Ja mikä parasta voi luoda itsellesi ns.tauluja joihin tallennat, ne kaikkein herkullisimmat ohjeet ja ideat talteen. Kävin itse eilen jo vähän kurkkimassa ideoita jouluun ja voi että mitä kaikkea sieltä löytyykään ihan joka lähtöön. Jos siis  kaipaat reseptivinkkejä, sisustus/somistus ideoita, askarteluohjeita, liikunta boostia, uutta hiusmallia, remontti/nikkarointi ohjeita tai huonekasvien hoito-ohjeita kaikki tämä ja paljon, paljon muuta.


Jos taas olet jo tutustunut Pinterestiin, mistä pidit eniten tai mitä ideoita etsit ja löysitkö mitä hait? Tiedättekö joitakin muita hyviä idea/ohjesivustoja? Joulunalus aika on juuri oivallista aikaa tavata kavereita ja päästää luovuus valloilleen, sekä ideoida lahjoja tai vaikkapa kokoontua yhteisen askarteluillan tai joulukorttitalkoiden merkeissä kavereiden kanssa maistelemaan glögiä.


Tulevaksi viikonlopuksi on luvattu melko syksyistä säätä...taas hyvä syy oleilla sisätiloissa ja ryhtyä valmistelemaan kaikessa rauhassa vaikkapa niitä joulun pikku muistamisia, askarella koristeita tai tehdä joulukortit. Taidanpa itsekin viettää Pinterestin syövereissä tovin jos toisenkin, etsiskelemällä jouluisia ideoita tänä tulevana viikonloppuna.


Ja jotta totuus ei unohtuisi, niin Pinterestistä löytyy aivan huikeita valokuvaukseen liittyviä ideoita, kannattaa tutustua myös niihin, sekä valokuviin.


Ja eikun ideoimaan ja niistä  toteutuksiin!

4 kommenttia:

 1. Pinterest on jäänyt itselleni tosi vieraaksi. Joskus olen sieltä jotain etsinyt, mutta jäi kuva, etten oikein osaa sitä käyttää enkä löydä sieltä mitään. Pitäisi ehkä yrittää perehtyä asiaan. Kovasti se on kehuja saanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjontaa siellä on niin valtavasti, että valinnan/ löytämisen kanssa voi olla ongelmia.

   Poista
 2. Ihanat kuvat♥ Tuolla Pinterestissä olenkin käynyt ihastelemassa useamman kerran, siellä on kyllä vaikka millaisia ideoita.. Kesällä kävin katselemassa millaisia "fairytale"miniatyyri puutarhoja sieltä löytyy kun sellaista olin pihalle rakentamassa:) Mukavaa alkavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)Kyllä,ideoita sieltä on kiva käydä etsiskelemässä.

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos