Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 25. marraskuuta 2017

Hemmotteluhetki ammattilaisten käsissä

Mikä sopisikaan paremmin marraskuiseen ankeuteen kuin ystävät ja hemmottelu? Meillä on naisporukka, joka kokoontuu säännöllisen epäsäännöllisesti ja tänään pitkästä aikaa oli tapaaminen, jonka teemana oli meikkausilta, hyvä ruoka ja yhdessäolo. Lähdimme töiden jälkeen kohti tapaamispaikkaamme, joka oli isossa kauppakeskuksessa oleva kokoustila, jota voi varata muutamaksi tunniksi maksutta!


Kosteusvoidetta & eyelineria


Olimme varanneet ammattimeikkaajat kertomaan meille niksit ja ohjeet, sekä tekemään iltameikit meistä jokaiselle, lisäksi kävimme kunkin oman meikkipussin sisältöä läpi ja saimme sen yhteydessä ohjeita väreistä, sävyistä ja eri tuotteista. Kaksi meikkaajaa tekivät pohjustuksista lähtien meille täydelliset meikit. Aloitimme koko homman sillä, että puhdistimme ja kostutimme kosteusvoiteella ihan aluksi kasvomme. Kulmat nypittiin myös, jos aihetta oli ja myös ne "meikattiin", millä onkin yllättävän iso merkitys kokonaisuuteen, kuten silläkin, että miten se tehdään ja millä värillä.


Seuraavaksi alettiin pohjustamaan kasvoja...tarkasteltiin kasvojen anatomiaa mm.missä kohtaa varjostusten tulisi olla ja minne valokynää tai highlitheria oikeaoppisesti kuuluisi sipaista. Millainen värivoide tulisi valita ja mikä olisi oikea väri, keskustelimme myös puuterin käytöstä ja sen tarkoituksesta. Kun pohjat oli saatu valmiiksi oli silmämeikin vuoro. Puhuimme omista väri mieltymyksistämme ja siitä millaisen meikin haluaisimme. Itse päädyin smokey eye vaihtoehtoon, jonka halusin oppia tekemään. Kyselin ammattilaisilta myös paljon mm. luomiväreistä ja huulipunista.Tulisiko käyttää vain mattatuotteita, vai voiko aikuinen nainen käyttää myös runsas pigmenttisiä, helmiäistä sisältäviä tuotteita tai ruskean sävyisä huulipunia?


Smokey eye 


Näin tummasävyinen silmämeikki on iltamenoihin


Keskustelimme myös toistemme meikeistä ja ihmettelimme kuinka paljon meikki vaikuttaa,  isontaa esimerkiksi oikein tehtynä silmiä, korostas tai häivyttää/kätkee ja miten joku väri jota ei itse tulisi itselleen meikkiin valinneeksi, voikin sopia täydellisesti. Huulimeikki keskustelutti ja se, että onko trendikästä  vielä rajata huulet, entäpä huulten pohjustus ennen huulipunan levittämistä ja monista, monista muista asioita meikkaukseen littyen.Tällainen hyödyllinen ja mukava yhteinen ajanvietto kiehtovan teeman ympärillä oli todella kiva, tykkäsimme kovasti jokainen ja saimme kullanarvoisia vinkkejä. Jatkoimme iltaa vielä hyvän ruuan parissa, kuulumisia vaihdellen, täydellinen viikonlopun aloitus marraskuun ankeuteen.


Salaatistaankin voi löytää sydämellisen yllätyksen:)


Rentouttavaa viikonloppua kaikille!! 

1 kommentti:

  1. Voi miten mukavia tuollaiset tapaamiset! Upeita on kyllä meikit joita nuo ammattilaiset loihtii..Kaunottaria kuoriutuu kaikista:) Leppoisaa lauantai-iltaa♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos