Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 21. marraskuuta 2017

Ei niin pahaa, ettei jotakin hyvääkin

Eilen illalla alkoi lumisade ja lunta ehti kertyä jo illalla melko paljon ja aamuun mennessä sitä olikin jo melkoisesti, tosin  melko märkäähän se oli. Luonto näytti taas hetkisen tosi kauniilta ja kamera oli otettava mukaan jopa työmatkalle, jotta ehdin napata tuosta kauneudesta edes pari kuvaa, ennenkuin se taas sulaa pois. Lumi tuo valoisuuden tähän marraskuiseen pimeyteen ja se kyllä kelpaisi minulle paremmin kuin hyvin.

Minä en ole niitä naisia jotka murehtivat ja märehtivät asioita Draama Queen tyyliin, mutta välillä sattuu ja tapahtuu itsestä riippumattomista syistä asioita, jotka pistävät suututtamaan, harmittamaan ja murehtimaan. Se saa ajatukset sekaviksi ja harhailemaan ja miettimään vaihtoehtoja ja ratkaisuja tilanteisiin, jotka eivät oikeastaan kosketa itseäni, vaikka toisaalta koskettavatkin. On olemassa huonoja ja vielä huonompia ratkaisuja ja ehkä myös muutamia hyviä... mene ja tiedä?


Tiedättehän,  elämällä on tapana yllättää, niin hyvässä, kuin pahassakin. Vaikeita asioita ei mielellään haluaisi miettiä, mutta kun sitten tapahtuu jotakin,  että on pakko;  ei anneta vaihtoehtoja. Ihmisen elämässä tulee väistämättä eteen vaikeita paikkoja ja aikoja. Silloin pitää vain yrittää toimia parhaalla mahdollisella tavalla ja se riittää ihan hyvin.


Millaisia keinoja teillä on vaikeista paikoista selviämiseen, miten päädytte ratkaisuihinne? Nukutteko yön yli,  keskusteletteko vaikeista asioista vai pidättekö ne itsellänne?

Mutta, kuten uskon, niin  asioilla on tapana aina järjestyä


10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, ihana tosiaan kun tuli pikkuisen taas tuota lunta..on kyllä kaunista♥ Minäkin tahdon aina uskoa siihen että asiat järjestyvät, joskus vaan ei ehkä ihan niin kuin olisi halunnut..sekin on vain kestettävä. Sanotaan että vastoinkäymiset vahvistavat..ehkä se pitää paikkansa! Rauhaisaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein se tuntuu olevan, niin että vahvoille taakkaa kertyy enemmän.

   Poista
 2. Ihanat lumikuvat! :) Itsekin uskon vahvasti siihen, että asiat kyllä järjestyvät ja että kaikella on lopulta tarkoituksensa. Ratkaisut teen usein aika intuitiivisesti ja tunteella, ja keskustelut läheisten kanssa auttaa. Paljon tsemppiä sinulle vaikeiden asioiden kanssa!

  VastaaPoista
 3. Minä olen lumisen talven kannalla. Tuo valoa ja kaunistaa. Vastoinkäymisten suhteen olen saanut aikanaan hyvän neuvon. Odota sen yli. Aina se joskus loppuu. Tee ratkaisuja vasta sitten, kun on hyvä hetki. Eli nuku vähintään yön yli.

  VastaaPoista
 4. Juuri niin päätin, nukkua yön yli...kyllä asiat aina järjestyvät.

  VastaaPoista
 5. Joskus elämä tosiaan heittää isolla märällä lumipallolla päin näköä ja kehtaa vielä nauraa päälle kuin pahainen kakara! Joskus kyllä tekisi mielii heittää takaisin... mutta, lumi sulaa ja naama kuivuu. ja sitten taas on kaikki ihan hyvin. Voimia ja tsemppiä, oli mistä tahansa kysymys <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on ihan hyvin täällä, kiitos vaan tsempeistä:)

   Poista
 6. Nättejä kuvia♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos