Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 3. lokakuuta 2017

Syksy kiristää otettaan

Jos vielä ei ole tuntunut ihka oikealta syksyltä, niin ainakin täällä pääkaupunkiseudulla siltä tuntui juurikin tänään.Töihin lähtiessäni vettä tuli taivaan täydeltä, tuuli, oli pimeää kuin yöllä ja maa oli peittynyt puista pudonneisiin lehtiin. Eipä tuo säätila päivän kuluessakaan mihinkään muuttunut, vaan samalla volyymilla vettä tuli myös kotiin tullessani, mielessä kävi kieltämättä ajatus; tästäkö se nyt alkaa, useamman kuukauden pimeä ja märkä jakso?!?


Toisaalta eipä tänä syksynä vielä ole ihan kauhean monia tämän kaltaisia aamuja onneksi ollutkaan, joten kitinät pois:) Itse en ollut kuluneena kesänä Tukholmaa kauempana reissussa ja tänään tuli mieleeni, että olisi ihanaa päästä jonnekkin kauas, missä olisi lämmintä ja valoisaa, mitään sellaista ei nyt kuitenkaan ole näköpiirissä. Joten pitää vaan keskittyä nauttimaan tästä kotoisesta syksystä, sateineen ja tuulineen.Tuntuu, että yksi jos toinenkin köhii ja röhii enemmän tai vähemmän, ja sekin on niin tyypillistä syksyisin. Aina kun syksy kiristää otettaan, niin pitää keksiä piristykseksi jotakin, olipa se sitten: Hyvä kirja, ystävät, matka, harrastus tai ihan mitä tahansa, josta voi ammentaa iloa ja voimaa. Mitkä ovat sinun keinosi syysapeuden karkoitukseen?Pakko tunnustaa,  että eilen ystävä tapaamisen jälkeen kotiin päästyäni nukuin useamman tunnin, kunnes olinkin jo valmis menemään yöunille, ja tänään piirakan leivonnan ja sen nauttimisen jälkeen, blogi ja tv vetävät minua magneetin tavoin seuraansa:)Nautitaan syksystä sen kaikissa olomuodoissa;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos