Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 20. lokakuuta 2017

Pidätkö itsestäsi huolta, miten sinä voit?

Tarkoitukseni oli jo eilen postata tästä aiheesta, mutta aina ei kaikki sitten menekään ihan niin kuin suunnittelee..?...vietinkin sitten iltaa ihan muualla kuin blogini parissa... nimittäin sairaalassa!!...onneksi päästiin ihan vaan säikähdyksellä, eikä ollut kysymys mistään vakavasta, kuten terveyskeskus lääkärin epäily oli, minkä takia sitten passitettiinkin tk:lta välittömästi sairaalaan lisätutkimuksiin, ei tosin minua.

Tästä episodista onkin sitten aasinsiltaa pitkin helppo päästä itse asiaan eli huolenpitoon ja siihen miten me pidämme huolta itsestämme, vai pidämmekö?? Moni taitaa uskoa pitävänsä. Toisaalta myös moni tuhoaa itseään ihan huolella ja ihan tietoisesti. Nykypäivänä kaikki liikkuvat vauvasta vaariin; on vauvauinnit ja muskarit, seniorikansalaisten lentisporukat, jumpat ja kuntosalijäsenyydet ja omat Pt:t!!


Käymme hammaslääkärissä, mani-ja pedikyyreissä, terveystarkastuksissa,  kasvohoidoissa, kampaajalla ja parturissa-pidämme siis huolta itsestämme, vai pidämmekö, olemmeko itsehoidon ammattilaisia? Ja kuitenkin osa meistä on huonokuntoisia ja monisairaita. Erilaisia terveydenhoidon ammattilaisia, ammatinharjoittajia, jotka tarjoavat myös erilaisia hoitoja on tarjolla paljon ja jokainen voi valita ja käyttää itsensä hoitamiseen juuri sellaisia, joista kokee saavansa hyvää oloa ja apua.


Todella suosittuja ovat myös erilaiset itsehoidon oppaat, kirjat, verkkokurssit, messut sekä itsensä kehittämiseen tarkoitetut retriitit ja viikonloppukurssit. Tänä päivänä ihmiset ovat valmiita satsaamaan omaan hyvinvointiinsa paljon ja elinikämme ennusteet ovatkin nousseet, tavoitellaan niin henkistä, kuin fyysistäkin kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ja silti,  osa ihmisistä voi myös kaiken tämän terveys-ja hyvinvointi hypetyksen seassa todella huonosti. Oma mieli, fysiikka ja psyyke eivät voi hyvin ja miksi ei...onko yhteiskuntamme liian kova, odotukset liian korkealla, joillekin jopa tavoittamattomissa?Hyvinvointimme on myös hyvä bisnes, moni saa siitä elantonsa. Hyvinvointivalmentajat, luennoitsijat ja kurssittajat takovat, kun rauta on kuumaa ja tarjonta kohtaa kysynnän. Moni tämän alan guru maailmalla on multimiljonääri.


Mitäpä,  jos tänä viikonloppuna panostaisit ihan vain itseesi ja miettisit ; Miten minä ihan oikeasti voin, olisko tarvetta muutokselle? Näihin ajatuksiin lopettelen tänään, postaukseni ja toivottelen kaikille oikein kivaa ja rentouttavaa viikonloppua,  pitäkää huolta itsestänne♡Voikaa hyvin!2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kaikki on kunnossa!
    Itsestä huolehtiminen jää kyllä ihan minimiin. Mutta ehkä sen aika joskus tulee...
    Mukavaa viikonloppua Sinulle! <3

    VastaaPoista
  2. Upeat kuvat, ja onneksi asiaa tutkittiin ja selvisitte pelkällä säikähdyksellä! Tuollainen aina pysäyttää. Paremminkin sitä voisi kyllä itsestään huolehtia, ainakin yöunet jää säännöllisesti turhan lyhyiksi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos