Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 21. lokakuuta 2017

Pakkasaamun lumous

Tänään,  oli ainakin täällä pääkaupunkiseudulla jo toinen tämän loppusyksyn pakkasaamu, talvi on jossakin tuolla jo odottelemassa...tuleekohan tänä vuonna kunnon talvea? Takana on pari keski-eurooppalaistyyppistä talven tapaista, marraskuukin on jo ihan pian.Mikä ihana viileys ja hiljaisuus olikaan lokakuisessa pakkasaamussa, kun aurinko vasta alkoi kipuamaan taivaalle. Ihana loppusyksyinen kuvaus ilma! Aamulla varhain lähdin lähimetsään kävelylle, pakkasta oli n.3-4 astetta, kasvit ja maa kauniin kuuran peitossa ja lätäköt jäässä. Metsä oli hiljainen, lukuunottamatta mustarastaiden aamuista ääntelyä, sekä paria aamuvirkkua koiranulkoiluttajaa. Luonto on huikean kaunis myös kylmänä lokakuisena pakkasaamuna, kasvit olivat saaneet ylleen kuurahunnun.Metsä oli pukeutunut ensimmäisiin pakkasaamuihin varsin kauniisti...Kävin napsimassa nämä kuvat siis aamulla, kun pyykit pyörivät koneessa...teen usein niin, että suunittelen kuvausreissuni jo etukäteen. Huomisellekin on jo olemassa kuvaussuunnitelma, mutta jälleen kerran sää määrä tahdin, jos on kiva aamu, niin lähden kuvaamaan ja jos taas ei ole, saatan jättää väliin koko kuvaamisen...kameran muistikorttinikin on täyttynyt syksyn kuluessa kovaa vauhtia, mikä kertoo vain siitä, että kuvattavaa on ollut tarjolla.
Katselin tässä jokin aika sitten kameraliike Rajalan kurssitarjontaa, tarjolla olisi ollut useampi kiinnostava...vielä en  kuitenkaan ilmoittutunut, mutta ehkäpä vielä joskus löydän itseni tuollaiselta kurssilta? Olettekos te käyneet kuvauskursseilla, vai oletteko vain alkaneet kuvata kameran ostettuanne?
Mukavaa lauantai-iltaa!!


3 kommenttia:

  1. Voi kuinka upeita kuvia olet ottanut! Mukavaa lauantai-iltaa myös Sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia ja hienoa jälkeä on pieni pakkanen tehnyt.

    VastaaPoista
  3. Meillä ei olla vielä noissa asteissa. Ja minä tartun kuvaushetkiin hyvin spontaanisti. Etenkin nyt, kun taivas tarjoaa pääosin vain sadetta ja märkää.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos