Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 31. lokakuuta 2017

Haasteena: Kerro itsestäsi

Tänään onkin vuorossa haastepostaus, nimittäin Maatiaiskanasen elämää blogin, Hilu haastoi lukijansa kyseiseen haasteeseen ja minäpä otin siitä kopin. Tämä onkin blogissani ihka ensimmäinen postaus itse bloggarista kuvien takaa. Yritin vähän miettiä mitä itsestäni sitten kertoisin,  mikä olisi sellaista mikä olisi kertomisen arvoista ja auttaisi luomaan tarkemman käsityksen minusta?


Olen pääkaupunkiseudulla asuva keski-ikäinen( iiik...vaikkei minulla ikäkriisiä olekaan:) perheellinen, työssäkäyvä nainen. Olemme kaksikulttuurinen perhe, johon kuuluu lisäkseni mies ja 2 poikaa, toinen jo kotoakin poismuuttanut. Olen peruspositiivinen, sosiaalinen, eloisa, tarvittaessa "räiskyvä" , voimakastahtoinen ekstrovertti.

Pidän luonnosta, rannoista ja metsistä, valokuvaamisesta, puutarhan hoidosta; kasveista ja kukista, matkustelusta, lukemisesta, sekä näpertelystä ja askartelusta,  nuorena tyttönä pidin yli 10 vuotta askartelukerhoa. Olen silkki-ja posliinimaalannut ja käynyt savikurssin.


Haaveilen reppureissusta Aasiaan tai matkasta johonkin todella kauas, jossa olisi lämpöä, luontoa, näkemistä, kokemista ja katseltavaa. Kulttuurit ja matkustelu ovatkin kiinnostaneet jo nuoresta, ensimmäinen työpaikkanikin oli matkatoimisto liki kymmenen vuotta. Olen myös asunut hetken ulkomailla ja viihdyin oikein hyvin. Nuoruuden unelma ammattini oli argeologi.


Pidän eläimistä ja koira olisi kiva, mutta mahdottomuus, perheessä kun on allertikko. Lapsuudenkodissani oli aina koira. Tykkään muuten myös kitara ja säkkipillimusiikista. Bruce Springsteen, sekä Eva Dahlgren ovat olleet suosikkejani ja myös Bay City Rollers, muistaako teistä kukaan kyseistä bändiä enää? Pidän  myös tanssimisesta...nuorena tuli käytyä mökillämme perinteisissä lavatansseissa:) Pidän monista kotimaisiata artisteista ja bändeistä, bilemusa, vanhat klassikot, kunnon räminä rock kaikki sopii, kunhan tunnelma ja seura on oikea:)


Haaveilen luontoretkestä, melomaan ja suppaamaan opettelusta, pyöräretkestä Ahvenanmaalle, siitä reppureissusta Aasiaan, eläkkeellä lämmössä asumisesta osan vuodesta ja lämpimistä kesistä, sekä mahdollisuudesta kenties vielä joskus mökkeilystä järvi tai merimaisemissa.


Tärkeitä elämässä ovat myös ihanat ystäväni joista ihan jokaisesta olen huippu onnellinen. Kun ikää tulee itsellekin alkaa miettimään terveysasioita ja elämää yleisesti, pitäisi tehdä sitä ja tätä, satsata omaankin  hyvinvointiinsa, liikuntaan ja niin henkiseen kuin psyykkiseenkin hyvään oloon, tehdä asioita joista aidosti pitää, tavoitella unelmiaan.


Tässäpä ainakin joitakin asioita minusta, edes pienen pieni pintaraapaisu koko paketista:)

Mutta, jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, joten heitänpä teille lukijoilleni tämän haasteen myös; Kerro itsestäsi,  toivottavasti mahdollisimman moni ottaa kopin haasteesta!


2 kommenttia:

  1. Heiii, ihanaa, että otit haasteen vastaan! Ihana tutustua sinuun! Kivoja asioita kerroit :) Tanssiminen tosiaan on ihan mahtavaa. Tosin oma tasoni paritanssissa on ala-arvoinen :D Vien enkä vikise. Joskus joku mies yritti auttaa asiaan ja sanoi: Luota minuun kuin isääsi. Arvaat varmaan, ettei siitä hirveästi apua ollut ;)
    Ihania haaveita sinulla, toivottavasti ainakin osa niistä toteutuu :) Oli kyllä niin kiva lukea tämä, kiitos <3

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus♥ Kiva oli lukea sinusta.. Tanssiminen on kyllä mukavaa, vaikka ei osaisikaan:) Pidit paljon samoista asioista kuin minäkin..Tuo sinun nuoruuden haaveammatti kuulosti jännältä! Matkustelu on kyllä mukavaa, toivotaan että tuo reppureissu joskus toteutuisi:) Mukavaa alkanutta marraskuuta❤

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos