Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Ensilunta odotellessa ja tonttuovi

Joko tänään tai ensi yön aikana tulee ensilumi ? Vähän ehkä jo toivoisin niin käyvän,  vaikka onkin ennustettu, että se sulaa toki vielä pois jo viikonlopulla. Jotenkin se vain aina sykähdyttää, kun maa ensikerran taas peittyy valkeaan. Odotan sitä hetkeä, kun pääsee kameran kanssa ulos ottamaan uudesta puhtaasta lumipeitteestä kuvat:) Sään muuttumisen aisti kyllä mielestäni jo tänään aamulla ja päivän kuluessa, nimittäin tuuli on yltynyt koko ajan ja taivas oli aamulla aikas jännän värinen...


Sanotaan, että eläimetkin aistivat säätilat ja luonnonkatastrofit etukäteen, en tiedä onko väitteessä totuuspohjaa, mutta tullessani töistä kotiin osui maassa silmiini isokokoinen koppakuoriainen. Sen matka oli syystä tai toisesta päättynyt kävelytielle. Vai olisikohan se ollut matkalla suojaan, mahdollisesti uhkaavalta lumimyräkältä, ja voimat uupuneet kesken matkanteon?


Komea kaveri!


Ja komea oli aamuinen taivaskin...tietääköhän tämä nyt sitten sitä lunta?


Joko te olette kuulleet tai törmänneet jossakin luultavasti tämän tulevan joulun "hittiin" meillä ja maailmalla; tonttuoveen?? Vaikka itse en oikein tykkää,  jos jouluhössötys alkaa liian aikaisin, minusta joulun fiilis vähän kärsii, mutta tämä hauska ja söpö juttu sopii  kuitenkin mielestäni jo jakaa blogissa. Kysymys on siis pienen pienestä ovesta, joka asetetaan  yleensä lattian rajaan tai vaikkapa porras askelmalle, jota tonttu pääsee omaan kotiinsa...rekvisiittaa löytyy joulukuusesta, ovimattoon,kranssiin ja ties mihin...näitä voi askarrella tietysti itsekin tai tilata maailmalta nettikaupoista. Inspiraatiota löytyy netin ihmeellisestä maailmasta ihan kuvahaulla. Joulukoristeita rakastavat sisustajat ovat tällaisia kenties jo viime joulun alla bonganneet ulkolaisista lehdistä tai netistä, mitäpä tykkäätte, onko söpö?


En yleensä koskaan kopio netin kuvia blogiini, vaan postausteni kuvat ovat aina omiani ja itse ottamiani,  mutta nyt tein poikkeuksen , sillä nämä ovikuvat kopioin.

Kai sitä on nyt sitten alettava kurkkimaan kohti taivasta, josko se lumisade jo alkuillasta alkaisi, vai vasta myöhemmin tai yön aikana?Lumisadetta odotellessa...4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Huomasin myös, että tonttuovia rakennellaan kovasti ja facebookin askarteluryhmissä ovat hyvin edustettuina. Söpöjä ovat.
  Mukavaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tonttuovi!
  Olen näitä ihanuuksia nähnyt facen askartelusivuilla.
  Täällä varsinais-suomessa tulee jo lunta. Kivaa viikon jatkoa!❤

  VastaaPoista
 3. Aika söpöhän tuo tonttuovi on:)Myös täällä pääkaupunkiseudulla pyry alkoi ihan äsken!? Mukavaa kenties lumistakin viikon jatkoa.

  VastaaPoista
 4. Upea taivas! Tampereella lumipyry alkoi viime yönä, nyt se on laantumaan päin. Toivon, että lumi pysyy maassa siihen asti, että pääsen töistä ja ennätät räpsimään parit kuvat :D

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos