Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 26. lokakuuta 2017

Ensiloska!

Koskaan ei voi tietää etukäteen mitä päivä tuo tullessaan? Voi tehdä suunnitelmia, meillä on myös  toistuvia rutiineja, jotka toistuvat määrättyinä päivinä määrätyssä syklissä, mutta joku yllättävä tilanne, tapahtuma tai sattuma voikin yllättäen saada päivän pyörähtämään päälaelleen! Eilen kymppiuutisten aikoihin se lumisade sitten täällä alkoi ja tuuli puuskittain ihan kohtuullisella voimalla. Aamuun mennessä lunta oli yön aikana ehtinyt sataa aika vähän ja sekin tosi märkää...olin jopa hitusen pettynyt...ei ollut mitään kinoksia, maa sentään valkea.Jostakin syystä minulla oli epäilykseni, että näinköhän sitä lunta nyt tulisi 15-20 senttiä yön aikana ja voihan se olla, että jossakin päin sitä todella on tullut niinkin paljon.


Täällä tuli siis koko päivän tänään ihan märkää räntää ja maan peitti sohjo, vähän sivummalla lunta oli jonkun verran. Ei käynyt mielessänikään, että lähdenpä ottamaan kivoja kuvia kauniista talvisesta luonnosta. No tällehän ei nyt voi mitään...eiköhän niitä lumikuviakin vielä tänä talvena saada:)


Kuinkas teilläpäin, tuliko lunta? Vai oliko teitäkin aamulla vastassa ensilumen sijaan lähinnä ensiloska? Tällaisina päivinä ajatukset lähtevät niin helposti harhailemaan kohti lämpöä ja aurinkoa...en kaipaisi mitään hirmu hellettä, mutta päivänvaloa ja T-paitakeliä,  ne kyllä kieltämättä kelpaisivat juuri tähän aikaan vuodesta minulle. Onko teillä joku "lääke" tähän loskakauteen, millä tämä rämmitään voittajina maaliin?


☆Torstai toivoa täynnä☆


3 kommenttia:

  1. Täällä Kouvolan seudulla lunta tuli ihan kunnolla ja edelleen sataa. Ilmeisesti viikonlopun aikana kuitenkin sulaa. Niin se vaan talvi tulla taapertaa.

    VastaaPoista
  2. Ensilumi♥ Joka vuosi yhtä odotettu ilmiö..täälläkin oli yön aikana satanut lunta, kyllä näytti niin kauniilta ja valkoiselta maa:) Pakkasesta en niin välitä mutta lumesta tykkään, on heti niin paljon valoisampaa! Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  3. Täällä Tampereellakin tuli viime yönä ensilumi! Yöllä pyrytti ja aamulla koko kaupunki oli lumen peitossa :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos