Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 21. syyskuuta 2017

Workshoppia työyhteisön eduksi

Työmatkalle sentään päästiin, vaikka yöllä alkoikin bussilakko, joten piti miettiä millä pääsee aamu varhain työpaikalle mistä lähti yhteiskuljetus kohti Turkua. Onneksi vain Nobinan linjat  olivat lakon piirissä, sillä muut  yhteydet toimivat normaalisti:) Joten takana workshop päivä ja mitä siitä jäikään käteen? Päivän parasta antia tietysti oli tavata skandinaavisia kolleegoita ja etsiä ja löytää uusia ideoita ja pohtia eri asioita yhdessä, sekä jakaa ajatuksia.


Järjestetäänkö teillä työpaikoillanne workshoppeja tai vastaavan tyyppisiä "ideariihiä" ? Usein tämäntyyppiset työhön liityyvät jutut saattavat etukäteen vähän mietityttää ja kaikki eivät välttämättä tällaisista pidä, mutta monen mieli saattaa päivän edetessä muuttua tai viimeistään sen lopussa jo ollakin asiasta melkoisen innoissaan ja kokeneeneensa saaneensakin päivästä paljon työkaluja siihen omaan työhönsäkin ja uusia ideoita ja oivalluksia, että asioita voi kyseenalaistaa tai tehdä hieman toisinkin.


Tällaisten päivien tarkoitus lienee saada työntekijöiden mielipiteet, ajatukset ja kehitysideat kuuluville ja työstää ja miettiä niitä kaikkien eduksi jatkossa ja luovathan nämä myös hyvät puitteet tutustua vaikkapa uusiin kolleegoihin paremmin ja luoda yhteishenkeä. Parhaimmillaan tällaisista päivistä voi syntyä joitakin hyviä ja toteutuskelpoisia ideoita koko työyhteisön iloksi.


Mukavaa torstai-iltaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos