Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Ulkoilu hyvän olon eliksiiriä

Monille meistä tulee syksyisin mieleen uusia uudistumis/muutos toiveita tai ehkäpä enemmänkin  tarpeita,  mutta miksi se aloittaminen on usein niin kauhean vaikeaa?? Jokainen on varmasti yhtä mieltä siitä, että omaan hyvinvointiin satsaaminen muodossa tai toisessa on hyvä juttu ja niin kovin trendikästäkin nykyisin...lähes kaiken ikäiset harrastavat jotakin ja lajikirjokin on ihan valtava, olipa kyse sitten yksilö tai ryhmä/joukkue liikuntamuodosta.Syksy on sienien aikaa!!En voi kehua olevani aktiiviliikkuja, mutta olen kyllä kiinnostunut hyvinvoinnista ja koen kuitenkin liikkuvani suhteellisen aktiivisesti. Minulla tulee jo ihan hyötyliikuntaakin viikottain ja käyn varsinkin viikonloppuisin yleensä kuvaamassa ja siinä tulee käveltyä useita kilometrejä ihan huomaamattakin. Töissä käytän päivittäin portaita, mikä on ihan tietoinen valinta, sillä käymme lounaalla työpaikkamme ylimmässä kerroksessa. Lisäksi yritän muistaa taukojumpata työpäivän aikana, jotta säästyisin ikäviltä niska-ja hartiaseudun säryiltä, sekä rasitusperäisiltä kivuilta.Syksyn pimetessä jää usein ulkoilut työpäivän jälkeen ihan minimiin, senkin vuoksi pitää yrittää satsata ulkoiluun edes valoisaan aikaan viikonloppuisin. Onko sinun tullut muuten liikuttua tänä viikonloppuna? Minä olen tänään käynyt kävely/kuvauslenkillä, kilometrejä ihanassa syyssäässä tuli noin 7, olen ihan tyytyväinen:) Ruska on paikoitellen saanut jo luonnon syksyiseksi,  ja vaikka aurinkoisella säällä lämpömittari vielä kolkuttelee mukavia lämpötiloja, on ilmassa syksyinen tvisti.Minä pidän syksyn väreistä,  kuulaista päivistä ja myöhemmin tulevista pikkupakkasista. Tänään  kävelyreittini varrella katselin merelle, missä oli meneillään joku purjehduskisa, sillä ulapalla näkyi useita veneitä ja sää oli todella kaunis ja yllättävän lämmin. Ilmassa oli ripaus vielä sitä mennyttä kesää, ampiaisia ja perhosiakin näkyi vielä!? Olin hyvällä tuulella kivan syksyisen merenranta kävelylenkkini jälkeen, joten kyllä vaan taaskin kannatti lähteä ulkoilemaan, niin hyvä fiilis siitä tulee.Ulos syksyiseen luontoon ulkoilemaan, jos sää vain suosii & mukavaa viikonalkua!!2 kommenttia:

  1. Minä tykkään syksyllä kovasti siitä, kun yöllä on pimeämpää! Olen todella huono nukkuja, joten kunnon pimeys yöllä on nannaa sielulle :)

    Ja sitten luonto. LUONTO. Oikea henkireikäni elämässä. Näin syksyllä on ihan oma, erityinen tunnelmansa kulkea luonnossa katselemassa kuinka se pukeutuu syksyn väreihin ♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos