Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Tänäänkö se inkkarikesä tulikin?

Eilinen päivä sujahti jotenkin jo  pitkälle iltapäivään, enkä sitten enää lähtenyt ulkoilemaan, mutta päätin että tänään lähden...aaamulla mittari näytti alle kymmentä, hieman utua ja aurinko nousemassa, päätös vain vahvistui, että ulos on lähdettävä. Ajattelin mennä tänään vähän peruslenkkiäni pidemmän kävelyreitin. Toivottavasti saan otettua kivoja kuviakin. Taas on päivä ehtinyt sinne iltapäivän puolelle, mutta takana onkin aivan huippu hienossa syyssäässä tehty pitkä useamman tunnin kestänyt kävely/kuvausreissu, tänään on varmaan ollut yksi syyskuun kauneimmista päivistä,  ihanaa että se osui tähän viikonlopulle, kun siitä on ehtinyt nauttia♡Tänään taisi tulla se inkkarikesä sitten viimeinkin:)Taivas oli huikean sininen ja pilvetön ja lämpötila tuulettomassa ja aurinkoisessa paikassa varmaan reippaasti yli viidentoista...kävin kävelyreittini varrella kahvilla ihanassa rantakahvilassa, joka taitaa nykyisin ollakin auki ympäruvuoden, suuren suosionsa vuoksi, olen itsekkin pistäytynyt siellä eri vuodenaikoina. Kahvilassa on sekä ulko-ja sisätiloja, sekä katettu terassi infrapunalampuin varustettuna tuulisemmille ja viileämmille päiville ja mikä parasta; no se huikean kaunis merinäköala!


Rannalla kuvaillessani  nuorehko nainen oli itsekin nauttimassa upeasta kelistä rantakalliolla istuskellen ja ryhtyi keskustelemaan kanssani valokuvaamisesta. Keskustelumme lähti liikkeelle hänen kiinnostuksestaan kameraani kohtaa, koska hän kysyi millä kameralla kuvaan ja kertoi itsekkin miettineensä järkkärin hankkimista. Oli kiva jutustella molempia kiinnostavasta aiheesta ja kertoa hänelle yhtä ja toista mikä häntä kiinnosti. Toivottelin hänet tervetulleeksi hienon harrastuksen pariin ja kerroin miten tämä kuvaaminen vie mennessään.
Ulkoilijoita olikin kovasti tämän huikean kauniin ilman takia liikkeellä, koirien ulkoiluttajia, ikä-ihmisiä, perheitä, yksinliikkujia, pariskuntia, pyöräilijöitä ja lenkkeilijöitä. Muistan viime kevättalvella kokeneeni samaisella kävelyreitilläni yhtä huikeita fiiliksiä hienossa kelissä, kuin mitä tänäänkin, meri kimmelsi ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Toivottavasti olette saaneet nauttia tästä kauniista päivästä myös, tämän voimalla sitä jaksaa taas huomenna aloitella uutta viikkoa.
Nautinnollista sunnuntaita!!

2 kommenttia:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos