Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 14. syyskuuta 2017

Syyspihan piristykseksi

Vaikka eilen olikin kaunis ja lämmin päivä, ei vaan tullut lähdettyä töiden jälkeen ulos,  sen sijaan tein pellillisen pizzaa ja otin päikkärit:) Näin jälkeenpäin ajatellen olisi ehkä kannattanut vaan olla reipas ja lähteä kauniiseen iltaan ottamaan muutamia kuvia. Täytyy toivoa, että vikkonlopulla taas olisi tilaisuus ulkoilla. Nyt kun lomistakin on jo ehtinyt kulua hetki aikaa, huomaa miten  normaali työviikot vilistävät eteenpäin ja syyskuukin on kohta jo ohi!Jos sää suosii, niin tulevana viikonloppuna voisi siivoilla vähän terassia ja istuttaa kukkasipulit maahan, ja laittaa erikoita, callunoita tai kanervia, ehkä koristekaaleja ja hopealankaa ja tehdä vähän syysistutuksia, kerätä vaikkapa männynkäpyjä, pihlajan-ja ruusunmarjoja niitä koristamaan. Joissakin blogeissa on vilahdellut kivoja syyskransseja, sellainen olisi kiva väsätä itselleenkin.


Monet sisustavat kotiaankin syksyisin vähän uudelleen,  vaikkapa vain vaihtamalla kesäiset tekstiilien sävyt syksyisemmiksi, se piristääkin kodin ilmettä kummasti. Eräs tuttuni kertoi seuraavaansa fb-kirppiksien tarjontaa ja näyttipä hän minullekin osiota,  jossa ihmiset lahjoittavat mm.itselleen tarpeetonta tavaraa muille ja sieltä silmiini osuivat kaksi vitriinikaappia jollaisille melkein jo menetin sydämeni:) Toki olisi pitänyt heti ilmoittaa olevansa niistä kiinnostunut, jotta ne olisi itselleen saanut ja sehän tarkoittaisi sitä, että olisi pitänyt olla riittävän iso auto tai peräkärry, jotta ne olisi saanut haettua! Uskomstonta miten hyvääkin tavaraa jotkut ovat valmiita antamaan pois uusien tieltä tai muuton yhteydessä!?Tänään töistä tullessani kävin jo ostamassa nuo syysistutuksiini tarvittavat kukat, eihän sitä malta mieltään, kun on jonkun idean päähänsä saanut, niin heti tekisi mieli ryhtyä tuumasta jo toimeen. Olisinkin varmasti alkanut tekemään istutuksia, mutta alkoi vähän ripsotella vettä, joten maltoin vielä mieleni ja tyydyin ottamaan muutamia kuvia ostamistani kasveista.Onko teistä jollakulla hyviä vinkkejä miten koristekaalin ja hopealangat saa kestämään ulkoistutuksissa mahdollisimman pitkään hyväkuntoisina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos