Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 22. syyskuuta 2017

Monivivahteinen viikonlopun aloitus

Tänä aamuna näin punarinta parin joka taisi olla "huppelissa"?!? Tai siltä se ainakin minun silmiini vaikutti, nimittäin olin lähdössä töihin ja vilkaisin vähän säätilaa ikkunasta, ennen ulos lähtöäni. Huomasin pienen pienen linnun maassa, joka lennähteli vähän sinne ja tänne ja oli vähällä törmätä seinään! Kohta paikalle lennähti kaverikin, joka ei vaikuttanut yhtään sen  suuntavaistoisemmalta. Mietin, että voisivatko pihan pihlajanmarjat olla moisen käytöksen syynä? Ehkäpä lintupari oli syönyt aamutunneille asti pihlajanmarjoja ja juopunut niistä, eikös niin sanota, että linnut saattavat juopua niistä?Iltapäivällä olin koulutuksessa ja yks' kaks koulutus keskeytyi kiinteistön palohälytyksen takia, satun olemaan tstomme yksi suojeluorganisaatioon kuuluvista ja palohälytyksen yhteydessä meidän tulee varmistua siitä, että toimitiloistamme poistutaan välittömästi hälytyksen tullessa ja tarkistaa itselle kuuluvat alueet  ja ohjata ihmiset poistumisteiden kautta ulos kiinteistöstä ns.kokoontumisalueelle.Tällä kertaa kyseessä oli harjoitus, joita meillä toisinaan on, mutta koskaan etukäteen emme tiedä onko tilanne todellinen, vai onko kyseessä poistumisharjoitus. Harjoituksen jälkeen kokoonnuimme kuulemaan harjoituksen järjestäjätahon palautteen harjoituksen sujumisesta. Hyvin on harjoiteltu, koska harjoitus oli sujunut oikein hyvin.


Mielestäni perjantain melkein paras osuus on se, kun saa työpäivän jälkeen raahattua täpötäydet ostoskassit ruuhkabussista kotiin ja purettua tavarat paikoilleen ja voi aloittaa viikonlopun viettonsa ja keittää kahvit...miten sinä aloitat viikonlopun viettosi? Odotan optimistisella  ja innokkaalla mielellä tätä viikonloppua ihan säätiedotuksessa luvatun inkkarikesänkin vuoksi, tuleeko todellakin +20-astetta, jos tulee, olen riemuissani, mutta toisaalta; pessimisti ei pety:)


Tänä viikonloppuna on  täällä tiedossa uikkarikelien lisäksi:) perus kodinhoitoa ja pyykkäystä...ja sopivissa määrin oleilua, ulkoilua ja kuvaamista, siitä on hyvä viikonloppu tehty, onko sinulla viikonloppu suunnitelmia?


Aurinkoista viikonloppua!!

6 kommenttia:

 1. Wau mitä kuvia!!! Ihanaa viikonloppua !
  Tie pohjoiseen

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Minustakin paras juttu perjantaina on se, kun vihdoin pääsee kotiin ja voi tosiaan vaikka keittää kahvit tai teetä :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna ei pihlajissa ole ruokailijoita ainakaan vielä näkynyt, en tiedä miksei?

   Poista
 3. Meillä on pihlajissa tosi vihreät lehdet, ettei edes näe, jos niissä on lintuja. Täytyy odottaa niitä kylmiä kelejä. Viikonloppu on paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kuvat olen ottanut viime vuonna, tänä vuonna en ole nähnyt yhtäkään lintua pihlajissa ruoksilemassa?!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos