Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 1. syyskuuta 2017

Monia tapoja viettää viikonloppua

Perjantai, se odoteltu päivä viikosta...viikko takana ja ajatus vapaapäivissä. Vaikka aina sanotaan, ettei elämää kannata elää odottelemalla lomia, vikkonloppuja ...sitä tai tätä, mutta tottahan se lienee, että kyllä sitä viikonloppuakin tulee toisinaan ihan odoteltua. Monen mielestä parasta viikonlopuissa on kiireettömyys tai ainakin se, että voi nukkua pitkään ja edetä päiväänsä omassa tahdissaan. Tehdä asioita joihin ei arkena jää aikaa tai ei löydy jaksamista.Jotkut rentoutuvat parhaiten joutilaina-"ajelehtimalla"läpi viikonlopun. Joku toinen taas puuhastelee puuhastelemasta päästyään, tekee vaikka ja mitä. Ja sitten on ns.välimuotoja, jotka ovat balanssissa ja osaavat ottaa sopivassa suhteessa rennosti ja saada myös asioita tehtyä. Ja niinhän se on, että  me kaikki olemme erilaisia ja nautimme vähän eri asioista.


Miten sinä vietät viikonloppuasi? Minä olen tässä suhteessa varmaankin se;  sekä-että tyyppi, tykkään kyllä puuhastella ja saada asiat hoidettua, mutta osaan myös ihan vaan olla. Viikonlopun vietto tapoja on niin monia, kuin meitä sen viettäjiäkin, ei parempia, eikä välttämättä sen huonompia. Viikonloppuihin saattaa tahtomattaan myös ladata odotuksia ja jos ne eivät sitten täytykkään syystä tai toisesta, niin voi olla, että pettyy pahasti. Olisiko siis vain parempi katsoa miten menee,  eikä ladata ennakkoon kovia odotuksia?


Olisi varmaan paikallaan itse kunkin välillä pysähtyä ja miettiä mikä oikeasti on tärkeää elämässä.Välillä tuntuu, että olemme hukassa, suoritamme elämää,  töitä, parisuhteita ja ihan kaikkea, vähempikin riittää...joskus  vähemmän vaan on enemmän!


Nautinnollista viikonloppua, vietätpä sitten omaasi ihan kuten haluat.


2 kommenttia:

  1. Mukavia kuvia! Silloin, kun minulla ylipäätään on arkipäivien ja viikonlopun välillä mitään kummempaa eroa (pitkälti sairaslomaileva opiskelija kun olen), vietän kyllä viikonloppuni pitkälti sellaisten aktiviteettien parissa, joita en arkipäivisin ehdi tehdä: lähden pidemmille retkille, panostan ruuanlaittoon ja kodin pitämiseen nättinä ja viihtyisänä, vietän kunnolla aikaa ystävien tai perheen kanssa. Olen siis enemmänkin sitä puuhastelijatyyppiä. Arki-iltoina sen sijaan useimmiten löhöän. :D

    VastaaPoista
  2. Nättejä kuvia ja kiva postaus! Itse olen juuri sitä tyyppiä, että vietän viikonloppuni kaikista mieluiten löhöämällä :D

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos