Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Mikä avuksi jos syksy uuvuttaa, eikä innosta?

Huomenna on jälleen aikainen herätys, no sehän ei minua aamuihmisenä haittaa...lähdemme  nimittäin työmatkalle päiväksi Turkuun, tiedossa workshoppia pohjoismaalaisten kollegoiden kanssa. Tuntuu, että syksy on hiipinyt arkeen, työpäivän päälle tarvii "lepohetken" ja tv on kiva kaveri,  energitasot tuntuvat huvenneen päivään toimistolla, eikä jäljellä paljoa ole enää illalla. Varsinkin tällä viikolla minusta on tuntunut tältä, ehkä juuri sen vuoksi odotan kovasti  viikonlopuksi luvattua "lämpöpiikkiä", jospa siitä saisi täydennystä huvenneisiin energiavarastoihinsakin??Oletteko te puuhakkaita vielä työpäivän jälkeen, riittääkö virtaa harrastuksiin ja puuhasteluihin, vai vetääkö sohva kutsuvasti puoleensa? Pitäisikö koko ajan sitten olla niin kauhean toimelias? Meistä jokainen on yksilö ja viettää vapaa-aikaansa miten parhaakseen näkee. Joku saa energiaa lenkkeilystä, kuntosalilta, ruuan laitosta uimahallilta, ulkoilusta, lukemisesta tai vaikka mielihyvän tunteen kodin siivoamisesta puhtaan pyykin viikkaamisesta kaappiin tai leipomisesta.
Jos tuntuu epämääräisen levottomalta tai syksy jotenkin ei sytytä, niin mitä suosittelisi lääkkeeksi? Mitä aineetonta tai maksutonta piristystä voisi löytää syysankeuteen? Itse suosittelisin kävelyä syksyisessä luonnossa ja tapaamisia ystävien kanssa. Moni on ehtinyt sairastua jo syysflunssaankin, mikä tuntuukin jylläävän nyt todenteolla, yksi jos toinen köhii ja niiskuttaa ja kuume kaataa sängyn pohjalle päiväkotilaisia, koululaisia, työikäisiä ja ikäihmisiä. Ei siitä käsihygieniasta turhaan puhuta...kannattaa pitää mielessä.Ja jäädä sairaana kotiin ja levätä kunnolla, ettei tartuta kanssaihmisiään.


Viikonlopun inkkarikesää odotetellen...

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos