Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 30. syyskuuta 2017

Lauantain parhaat

Perjantai iltaa tuli vietettyä kyläilemällä ja saunomalla ja tämä aamu meni kirpputorilla, eikä ollut taaskaan mikään turha reissu:) Löysin upouudet miesten pukukengät, käsilaukun, nahkajakun, huivin, mekon ja olohousut, kaikki kuin uusia ja ostosten hinta parisenkymppiä!! Kirppari jossa käyn on aika iso ja tavara laadukasta, hintataso on mielestäni melko kohtuullinen, joskin varmaan hieman korkeampi, kuin useimmilla muilla kirppareilla, mutta tuotteiden hinta-laatusuhdekkin on mielestäni todella hyvä. Olen todella mielissäni löydöistäni; ihan lauantain parasta.Kuluneella viikolla oli kivoja ilmoja, mutta nyt viikonlopulle lupailtiinkin pilvistä ja huomiselle mahdollisesti jopa tihkusateita, onneksi viime viikonloppuna oli hienot kuvailusäät. Tänä aamuna huomasin muuten, että minut oli ns.tägätty johonkin kuvaan mukaan? Hämmästyin melkoisesti, sillä en ole liiemmin  kuvia itsestäni somessa jakanut...? Tämä oli poikkeus, sillä kuvan oli lisännyt vanha luokkakaveri ja kuva on eka luokan luokkakuvamme:) Katselin kuvaa ja siinä kuvaajalle poseeraavia pikkukoululaisia, kuva toi muistoja mieleen ja hymyn huulille, ihana vanha kuva♡Luokkakaverit ovat yrittäneet "löytää" kullekin kuvassa olevalle myös nimen...mutta vielä puuttui nimiä.Tänään tuli käytyä pitkästä aikaa ruokaostoksilla itämaisessa ruokakaupassa, joka ilokseni on avattu lähemmäs, kuin mitä samaisen yrittäjän muut liikkeet sijaitsevat. Nykyään orientin keittiön tuotteita saa jo ainakin täältä pääkaupunkiseudulta tosi hyvin ja kysyntäkin on tietysti kovasti kasvanut, koska meillä on paljon ulkolaisia Suomessa, toinen syy tuotteiden hyvälle menekille on tietysti matkailu, minkä myötä ihmiset ovat tutustuneet maailman eri keittiöihin ja kiinnostuneet kokkailemaan matkoilla maistelemiaan eri kulttuurien ruokia omissa kotikeittiössäänkin.


Yhtenä lauantaina tuntuu ehtivän yhtä ja toista, kun alkaa vain tekemään aamusta asioita. Minusta tuntuu, että olen tänään tehnyt vaikka ja mitä ja koko ilta on vielä aikaa ja koko huominen päiväkin, aika kiva fiilis! Miten te olette viettäneet lauantaitanne? Huomenna minulla on tarkoitus käydä kuvaamassa ruskaa, ellei sada. Lisäksi minulla taitaa olla tulossa jonkinlainen DIY-projekti, siitä kerron vähän myöhemmin teille lisää. Tässä oli tämän syyskuun viimeisen lauantain parhaani tällä erää.


☆Ihanaa lauantai iltaa☆4 kommenttia:

  1. Kuulostaa mukavalle lauantaille! Kivoja syksyisiä kuvia. Kohta alkaa puut olemaan ihan nakuja... Mukavaa sunnuntaita Sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit keltaiset lehdet ja vautsi mitä löytöjä kirpparilta! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos