Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 7. syyskuuta 2017

Kokouspäiviä ja kaupunkikävelyä Maarianhaminassa

Eilen oli kolmas ja viimeinen kokouspäivämme  Maarianhaminassa ja teimme ryhmätöitä ja kuulimme mielenkiintoisen  luennon kritiikistä; Sen vastaanottamisesta sekä antamisesta,  teen  aiheesta myöhemmin ihan  oman postauksen. Meillä oli kokouspäivän jälkeen  myös hieman vapaa-aikaa, jonka itse käytin  kollegoiden kanssa shoppailemalla ja idyllisessä kaupungissa kävelyyn. Meitä suosivat myös säät ja edellispäivänäkin oli kaunista melko lämmintä ja aurinkoista, joten oli kiva viettää aikaa kokouspäivän jälkeen ulkosalla. Aikaa ei valitettavasti ollut kaupungin  tarkempaan tutustumiseen, mutta jo tämän  pintaraapaisun perusteella, pidin  tuosta sympaattisesta pikkukaupungista.Palasin kotiin eilen kympin uutisten alkaessa, olo oli melkoisen  väsynyt  edellisen yön huonojen unien takia, en yleensä nuku huonosti, mutta jostakin syystä heräilin tuon tuostakin. Viimeisenä kokouspäivänä meillä oli vielä luento,  jossa käsiteltiin eri persoonallisuustyyppejä ja sitä miten  erilaiset ihmiset oppivat ymmärtämään toisiaan ja pohdimme myös mihin ryhmään meistä kukakin itse tyypiltään kuuluu.Olemmeko extrovertteja  vaiko introvertteja, mihin eri värein merkittyyn tarkempaan ryhmään kuulumme,  vai onko itsessä vähän useammasta eri persoonallisuustyypistä? Oletko kuullut tai kenties itse tehnyt Disc-testin?
Kello soi tänään tuttuun tapaan jo ennen kuutta...onneksi on se perjantai ja viikonloppu edessä, sillä kyllähän tuo matka on vienyt veronsa ja viikonloppu tulee juurikin hyvään saumaan. Tänäänkin oli kuitenkin ihan normaali työpäivä ja se oli vieläpä melkoisen kiireinen, joten parin päivän lepo on kyllä mieluisa. Kaikenkaikkiaan voi kyllä todeta, että oli todella onnistunut kokous, josta jäi hyvänmielen lisäksi muutakin "käteen".Maarianhaminasta jäi näin työmatkan puitteissa katsomatta museolaiva Pommern ja Kasteholman linna kokonaan...ompahan sitten seuraavaankin kertaan jotakin katsottavaa ja koettavaa. Oletteko te vierailleet Maarianhaminassa?Mukavaa syksyistä viikonloppua!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos