Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 5. syyskuuta 2017

Ahvenanmaalla

No niin, täällä sitä nyt siiten ollaan Ahvenanmaalla. Aikanen herätys alkaa näin iltapäivästä toki tuntumaan, saavuimme juuri hotellille, pikainen majoittuminen, välipalaa ja liikunnallisten aktiviteettien pariin reiluksi kahdeksi tunniksi ja sen jälkeen illalliselle. Laivalla kokoustimme ja söimme lounaan. Hyvin oli havaittavissa kesälomakauden päättyminen laivalla, oli todella vähän matkustajia.


Huoneeni on alakerroksessa ja viereisellä tontilla rakennetaan ...kaivinkone on töissään ja aiheuttaa jonkin verran ääntä työskentelyn yhteydessä,  asia ei toki minua mitenkään häiritse, koska en juurikaan tule huoneessani aikaa viettämään, toki toivoisin, etteivät kaivuutyöt ala huomenaamulla heti seitsemältä?!?
En ole aiemmin käynyt Ahvenanmaalla, ainoastaan ohittanut sen matkalla Tukholmaan.Olen kyllä joskus miettinyt, että olisi kiva lähteä tänne kesällä pyöräilemään tai vuokrata vaikka mökki viikoksi.


Heti laivasta ulos tullessa tuli mukava fiilis ja bussiin siirryttäessä ja hotellillemme ajettaessa kaupungin satama ja idylliset puutalot loivat mielyttävän vaikutelman ja voin hyvin kuvitella miten vilkas ja eläväinen tämä kaupunki onkaan kesäkuukausina, kun lomalaiset ja veneilijät valtaavat kaupungin.


Liikunnallinen iltapäivä/alkuiltamme lähti käyntiin polkuvene kisalla, minigolfin peluulla,  pallonpotkimisesta maaliin, sekä koppien saamis kisailusta, illallinen kauniissa syysillassa oli maittava, eikä hotellilla unta tarvinnut kovin kauaa odotella.Terveiset Ahvenanmaalta!!

1 kommentti:

  1. Tervetuloa uudelleen!
    Ja tervetuloa seuraamaan blogiani täältä Ahvenanmaalta. 😊

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos