Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 18. syyskuuta 2017

Aamujen aamu

Olipas upea aamu tänään!! Tiedän, että tässä kohtaa moni teistä miettii, että mitenköhän?!? Tänäänhän on siis todellakin maanantai, mikä ei tiettävästi ole kaikkien lemppari päivä:)  Heräsin  tähän maanantaiaamuun jo ennen kellon soittoa, ja kurkkasin sälekahtimien raosta pilkkopimeään aamuun...vaan mitäpä huomasinkaan; upea kirkas ohuen ohut kuunsirppi ja kirkastakin kirkkaampi tähti loistivat kilvan aamutaivaalla ja mittarin lämpötila näytti enää +5-astetta!!


Joko kohta on tällaisia aamujen aamuja...kuuraa??Ensimmäinen ajatukseni oli tietysti saada ikuistettua tuo lumoava aamunhetki kameralla,  mutta sehän ei tietenkään ollut helppoa, kuten huomasin. Sysipimeä aamutaivas ja siellä mollottavat kirkkaat kuvauskohteet oli vaikeata saada minun kalustollani ikuistettua, onneksi ne piirtyivät aamun ensimmäiseksi edes verkkokalvoilleni.
Bussipysäkille kävellessäni aamu oli ehtinyt jo hieman valaistua ja aurinkokin alkoi kivuta taivaanrannasta ja värjätä sitä kauniin vaaleanpunaiseksi, oli oikea aamujen aamu. Katselin myös merta bussin ikkunasta, tänä aamuna sekin oli tyyni ja kaunis...ajattelin päivästäkin tulevan upean syyspäivän, melko syksyinen siitä kuitenkin kehkeytyi, ei surkea, mutta ei mikään huippu kauniskaan, sellainen aika normaali syyspäivä siis.


Millainen aamu sinulla oli tänä maanantaina? Oletko sinä onnistunut kuvaamaan perusjärkkärillä kuuta ja tähtiä, ilman jalustaa, ja jos olet, niin millaisilla asetuksilla?☆Mukavaa viikkoa☆

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja kyllä minä tykkäsin kovasti tuosta sirppikuusta. Hyvin onnistunut! En ole ottanut tähdistä sellaisia upeita kuvia mitä nyt tuntuu näkyvän vähän joka puolella. Veljeni on kuvannut ja kertoi prosessin kuinka hän saa sellaisia upeita otoksia... ei ollut ihan iisi joten jätin sen suosiolla. Ehkä sit joskus tulevaisuudessa kiikkustuolissa 😂

    Mia/tie pohjoiseen

    VastaaPoista
  2. Kiva kun olet löytänyt blogiini:) Sinulla näyttää olevan mielenkiintoinen blogi myös, kävin jo kurkkaamassa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos